Lees de Officiële Beschrijving

James Cook University (JCU) is de tweede oudste universiteit in Queensland en de toonaangevende universiteit van Australië in de tropen. JCU biedt excellentie op het gebied van onderwijs en onderzoek en is een levendige universiteit met meerdere campussen, met zijn belangrijkste locaties in de tropische Queensland-steden Townsville en Cairns, en moderne stadscampussen in Singapore en Brisbane.

JCU wordt over de hele wereld erkend vanwege zijn expertise in mariene biologie, milieustudies, tropische gezondheid en toerisme. Onze professionele cursussen zijn geaccrediteerd door de industrie en professionele verenigingen en veel professionals zijn gastdocenten voor onze postdoctorale programma's. In de afgelopen vijf jaar hebben JCU-wetenschappers 31 nationale prijzen gewonnen voor uitmuntend onderwijs van de Australische Onderwijs- en Leerraad, meer dan vele grotere universiteiten.

  • JCU is een leider in onderwijs en onderzoek dat zich richt op de kritieke uitdagingen waarmee de tropen worden geconfronteerd, wereldwijd.
  • JCU staat gerangschikt in de top 2% van de universiteiten in het bij uitstek internationale ranglijstensysteem, de Academic Ranking of World Universities (ARWU, 2017).
  • Onlangs gerangschikt door Times Higher Education (THE) in de 'Top 150 Universiteiten onder de 50' (2016).
  • Eerste in de wereld voor citaten op het gebied van koraalrif-ecologie en staat in de top drie op het gebied van onderzoekssterkte in ecologie en milieu, planten- en dierenwetenschappen en geowetenschappen.
  • JCU is internationaal erkend voor zijn leiderschap in toeristisch onderwijs en onderzoek.
Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

James Cook University Brisbane Campus

Business Informatics is een specialistisch IT-gebied dat informatietechnologie, management en business combineert. Door je vaardigheden en kennis te verbeteren met onze M ... [+]

Overzicht

Business Informatics is een specialistisch IT-gebied dat informatietechnologie, management en business combineert. Door je vaardigheden en kennis te verbeteren met onze Master in informatietechnologie, leidt het afstuderen in het Business Informatics-programma je tot de voorsprong op andere afgestudeerden die een carrière beginnen in dit spannende vakgebied.

De mogelijkheden voor afgestudeerden in de informatietechnologie (IT) zijn eindeloos en bieden werkaanbiedingen over de hele wereld. IT-vaardigheden zijn vereist voor elke sector en onze deskundige medewerkers zullen u de geavanceerde vaardigheden bijbrengen die nodig zijn om gelijke tred te houden met de snelle technologische ontwikkelingen. Het programma benadrukt werk-geïntegreerd leren en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid door middel van praktische projecten en de mogelijkheid van een stage die de inzetbaarheid van afgestudeerden vergroot.... [-]

Australië Brisbane City
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
James Cook University Brisbane Campus

De Master in informatietechnologie, hoofdvak in de informatica ... [+]

Overzicht

De Master in informatietechnologie, hoofdvak in de informatica

Het programma benadrukt werk-geïntegreerd leren en ontwikkelt vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid door middel van praktische projecten en de mogelijkheid van een stage die de inzetbaarheid van afgestudeerden vergroot.

Je kunt de Master of Information Technology als een onafhankelijke onderscheiding voltooien of combineren met de Master of Business Administration (MBA) als een joint degree.

Cursusstructuur

Het MIT, met als hoofdvak Computing and Networking, bestaat uit 16 onderwerpen. De student moet vier (4) propedeuse onderwerpen, acht verplichte vakken en de keuze van (4) vier optionele vakken maken. Optionele onderwerpen bestaan ​​uit (2) twee informatietechnologie en bedrijfskundige onderwerpen uit de informatietechnologie en bedrijfseenheden aangeboden door JCU Brisbane en twee (2) van alle geschikte Masters-niveauvakken aangeboden door JCU Brisbane zoals goedgekeurd door de campusdirecteur. Studenten die voldoen aan de vereisten van dit programma voldoen aan de vereisten om een ​​lidmaatschap aan te vragen bij de Australian Computer Society (ACS).... [-]

Australië Brisbane City
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
James Cook University Brisbane Campus

Door te kiezen voor een MPA bij JCU Brisbane, onderneem je geavanceerd leren in zowel de theorie als de beroepspraktijk en leer je op een innovatieve manier boekhoud- en ... [+]

Overzicht

Door te kiezen voor een MPA bij JCU Brisbane, onderneem je geavanceerd leren in zowel de theorie als de beroepspraktijk en leer je op een innovatieve manier boekhoud- en bedrijfsproblemen op te lossen. Studenten zullen worden uitgerust met de vaardigheden om bedrijven te adviseren over actuele en toekomstige financiële kwesties, waardoor strategische doelen kunnen worden bereikt.

Studenten die het MPA-diploma behalen, bevinden zich in een uitstekende positie om te slagen in managementposities bij diverse overheids- en commerciële organisaties. MPA-afgestudeerden van JCU zijn goed geplaatst om organisaties in te zetten in sectoren zoals mijnbouw, productie, detailhandel, consulting, human resources en marketing.... [-]

Australië Brisbane City
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Campus Tour - Welcome to James Cook Universtiy Brisbane