Impact English College

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Over Impact

Impact Engels College is genomineerd in de laatste 5 hogescholen in de 2012 STM Star Awards - Zuidelijk Halfrond. Slechts 4 hogescholen in Australië maakte deze lijst en slechts een universiteit in Melbourne maakte de shortlist-Impact!

We zijn erg trots dat deze nominatie erkent de kwaliteit en inzet van onze medewerkers en docenten, en Impact rijden naar het beste kan doen. Dit is een van de punten van verschil dat je zult ervaren bij Impact Engels College. Onze medewerkers en docenten kunnen worden vertrouwd om altijd hun uiterste best voor u doen.

Impact Engels College biedt een breed scala van intensieve en praktische door volledig gekwalificeerde en professionele docenten afgeleverd Engels taalcursussen. Wij kunnen u helpen dat IELTS score te behalen, Engels leren voor de baan die je hebt of zou willen hebben, of gewoon helpen om rond deze prachtige stad en land. Impact Engels College is een vernieuwer. Nieuwe cursussen en programma's om de behoeften van onze studenten te vullen zijn ingevoerd op regelmatige basis, en meest recentelijk hebben we de introductie van de Barista Kick-Start werkervaring programma en de opening van de Impact Cambridge Exam Centre gezien. En er is nog meer te komen!

Impact biedt haar studenten met moderne, schone en comfortabele faciliteiten en een levendige sfeer te leren is duidelijk het hele college. Wij zijn gunstig gelegen in het hart van de stad, omgeven door winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Een blok van Southern Cross Station Melbourne en Melbourne trams rechts langs de deur, betekent dat we gemakkelijk te vinden en makkelijk te bereiken vanaf elke plek in Melbourne.

Melbourne is uitgeroepen tot meest leefbare stad van de wereld bij vele gelegenheden, voor het laatst in augustus 2012, en zoals Melbourne is de officieuze culturele en leercentrum van Australië, het heeft alleen zin om onze stad kiezen voor Engels, of iets anders voor die kwestie te leren .

Waarom Impact? Verschilpunten:

Award winnende school

Een breed scala aan cursussen

Algemeen Engels | Zakelijk Engels | IELTS / EAP | Cambridge FCE en CAE Voorbereiding | Barista / Cafe Engels | Vaardigheden voor TESOL / TKT

Kleinere klassen - gemiddeld 13 leerlingen per klas

Klasse bij Impact zorgvuldig worden gecontroleerd in termen van grootte, om het bedrag van de individuele aandacht elke student kan ontvangen en de effectiviteit van onze interactieve leerprogramma's te maximaliseren.

Strikte Engels Alleen beleid

De beste manier om je Engels te verbeteren is om het te gebruiken de hele tijd. Studenten aan Impact zijn verplicht zich te committeren aan onze 'Alleen in het Engels' beleid.

De resultaten spreken voor zich! Impact studenten meer vertrouwen over het gebruik van Engels elke dag in elke situatie.

Nationaal erkende cursussen (NEAS, ASQA / TESQA)

Alle cursussen in Impact zijn geaccrediteerd door de National lichaam - NEAS) en geregistreerd door middel van Australische overheidsinstellingen - ASQA / TESQA. Dit betekent dat de kwaliteit van het college en de cursussen is verzekerd.

Praktisch / real life Engels leerprogramma's

Lessen bij Impact Engels College zijn gericht op de specifieke vaardigheden en situaties die van de meeste waarde zal zijn om studenten in het bereiken van hun doelen.

Permanente evaluatie

Onze docenten monitoren en rapporteren over de voortgang van de studenten op een continue basis, door middel van observatie van de klas werk, huiswerk en opdrachten en meer formele testen. Onze flexibele systeem kunnen studenten doorstromen naar het volgende niveau in hun eigen tempo.

Gekwalificeerde leraren die gepassioneerd en betrokken zijn

Alle Impact docenten zijn volledig gekwalificeerd en ervaren in het geven van Engels als tweede taal. Impact onderwijzend personeel leraren die IELTS en Cambridge ESOL examinatoren. Wij ook aan de gang professioneel programma voor leraren en personeel ontwikkeling.

Mensen die begrijpen

Alle medewerkers en docenten van Impact Engels College hebben de ervaring van het leven, studeren of werken in het buitenland hadden, zodat ze begrijpen de eerste hand precies wat onze studenten ervaren. Impact personeel spreekt een groot aantal talen, en moeten de leerlingen hulp bij hun eerste taal nodig hebt, is het meestal mogelijk.

Locaties

Melbourne

Address
Level 5, 620 Bourke Street
VIC 3000 Melbourne, Victoria, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Opleidingen

Deze school biedt ook: