International Institute of Business & Technology - Australia

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het International Institute of Business and Technology (IIBT) is een zeer gerespecteerde, Regering haar goedkeuring aan het hoger onderwijs en beroepsonderwijs en leverancier van pre-universitaire, eerste jaar universiteit en Engels programma.

Wij bieden volledig geaccrediteerd en landelijk erkende diploma's en certificaten, met inbegrip van het Diploma of Business Administration algemeen Engels en Certificaten III & IV Academisch Engels. Onze programma's zijn ontworpen om u te voorzien van de essentiële vaardigheden voor de universiteit en de succesvolle afronding van onze programma's gegarandeerd je binnenkomst in een van IIBT partner universiteiten.

Studie met IIBT op onze nieuwe speciaal gebouwde hightech faciliteit in Victoria Park, net buiten de Perth CBD en geniet van de beste in leeromgevingen met het hoogste kaliber van het onderwijzend personeel.

IIBT Beurzen

Uit onderzoek blijkt dat de top presteerders in het leven en de universiteit zijn niet altijd de beste studenten op de middelbare school. In de erkenning van dit IIBT heeft een bereik van beurzen ontworpen om de mogelijkheden voor prestatie in een reeks van mensen herkennen ontwikkeld.

Deze beurzen allemaal van toepassing op de IIBT Diploma of Business Administration (Dip BA) die een hoger onderwijs diploma gelijkwaardig is aan het eerste jaar van de universitaire studie. Na succesvolle afronding zal afgestudeerden articuleren in een van een aantal topuniversiteiten direct in het tweede jaar, met inbegrip van Curtin en ECU in WA. De Dip BA is een bedrijf gevestigd kwalificatie, maar studenten kunnen verwoorden in de meeste opleidingen in ECU en een aantal Business and Humanity cursussen op Curtin met volledige krediet. Overleg met een loopbaanadviseur bij IIBT voor meer informatie.

Frank Pyke Scholarship

De Frank Pyke Scholarship is ontworpen om te belonen en te bevorderen West Australian middelbare school en volwassen leeftijd presteerders die niet worden erkend door middel van de gebruikelijke maatregelen zoals Atar scores.

Soort student: Domestic studenten Open voor: een beurs per WA school en twee volwassen leeftijd. Toepasselijk cursus: Dip BA Bedrag: 20% subsidie ​​van de cursuskosten. Bepaald door Scholarship Selectiecommissie.

Voorzitter Scholarship

De presidenten Scholarship is ontworpen om hoge academische prestaties in de internationale studenten te herkennen. Studenten bereiken van top rangen in hun thuisland cursus / universiteit of in de top 10% van hun Engels Taal cohort bij IIBT's Engels Taal college in aanmerking komen voor deze beurs.

Student type: International student Openen naar: Top 10% van de studenten in hun cohort Academisch Engels op IIBT of de internationale studenten het bereiken van meer dan 85% in hun High School Graduate examen. Toepasselijk cursus: Dip BA Bedrag: 20% vermindering van de cursuskosten. Bepaald door Scholarship Selectiecommissie.

Fred Emery Excellence in academische prestaties Scholarship

De Fred Emery Excellence in leerprestaties Scholarship is ontworpen om hoge prestaties studenten en volwassen leeftijd van individuen die door hun studie, uitzonderlijke persoonlijke inzet, vastberadenheid en toewijding hebben aangetoond belonen.

Soort student: Domestic studenten Open voor: High academische en andere prestatie goede presteerders. Moeten naar school principe en of andere geschikte goedkeuring hebben. Beperkt tot 1 per inname van Dip BA Toepasselijk cursus: Dip BA Bedrag: 50% of 100% van de totale cursuskosten. Bepaald door Scholarship Selectiecommissie.

IIBT Financiële Ondersteuning Scholarship

Deze beurs is bedoeld voor studenten die niet in staat zijn om de kosten van het hoger onderwijs als gevolg van financiële problemen aan elkaar te knopen.

Student type: Binnenlandse Studenten en momenteel ingeschreven internationale studenten. Open voor: Aankomende en huidige binnenlandse en internationale ingeschreven studenten. Beperkt tot 1 per inname van Dip BA Toepasselijk cursus: Dip BA Bedrag: 50% of 100% van de totale cursuskosten. Bepaald door Scholarship Selectiecommissie.

IIBT Women's Scholarship

Deze beurs is voor volwassen vrouwen van middelbare leeftijd (20 jaar en ouder) die eerder de mogelijkheid om te studeren op een niveau hoger onderwijs hebben gemist.

Soort student: Domestic studenten Open voor: Mature leeftijd vrouwen (20yo +) Beperkt tot 1 per inname van Dip BA Toepasselijk cursus: Dip BA Bedrag: 50% of 100% van de totale cursuskosten. Bepaald door Scholarship Selectiecommissie.

IIBT Inheemse Scholarship

Deze beurs is voor inheemse mensen die in staat zijn om een ​​verbintenis tot de inheemse gemeenschap en een verbintenis om te studeren aan een hoger onderwijs aan te tonen.

Student type: Domestic Inheemse studenten Open voor: Alle Australische Inheemse volkeren Beperkt tot 1 per inname van Dip BA Toepasselijk cursus: Dip BA Bedrag: 50% of 100% van de totale cursuskosten. Bepaald door Scholarship Selectiecommissie.

Alle beurzen eisen dat de aanvrager moet voldoen aan de academische en Engels eisen van de cursus in aanvulling op de specifieke criteria voor de beurs ze solliciteert.

Locaties

Perth

Address
Perth Campus,
350 Albany Highway,
Victoria Park

6100 Perth, West Australië, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden