Lees de Officiële Beschrijving

Opgericht in 1966, bouwen we voort op 50 jaar prestatie met een visie om internationaal erkend te worden als wereldleider in onderzoek, een innovator in hedendaags onderwijs en de bron van de meest ondernemende afgestudeerden van Australië. Met kernwaarden als integriteit, moed, innovatie en uitmuntendheid, en een onderliggende ethos van studentgericht zijn, heeft Flinders University een gewaagde missie: levens veranderen en de wereld veranderen.

Geografische voetafdruk

Het hoofdkantoor is gevestigd in Adelaide, Zuid-Australië, en we bieden uitzonderlijk onderwijs op de campus en online, met een fysieke aanwezigheid die zich uitstrekt over meerdere locaties van regionaal Victoria tot het Northern Territory.

Structuur

Onze zes universiteitsstructuur is ontworpen om onderwijs en onderzoeksexcellentie en studentensucces te ondersteunen.

 • College van bedrijven, overheid en recht
 • College van onderwijs, psychologie en maatschappelijk werk
 • College of Humanities, Arts and Social Sciences
 • College of Medicine and Public Health
 • College voor verpleeg- en gezondheidswetenschappen
 • College van wetenschappen en technologie

Onderzoek Excellence

Meer dan 90 procent van ons onderzoek wordt beoordeeld als wereldstandaard of hoger.

Onderzoek is een fundamentele hoeksteen van onze missie als universiteit. Door onderzoek en door onderzoek geleid onderwijs, bouwen en ontwikkelen we de kennis en mogelijkheden die het leven verbeteren en de samenleving als geheel verbeteren. Belangrijke onderzoeksgebieden zijn onder meer:

 • Autonome voertuigen
 • Schone technologie
 • Energetische materialen
 • Gezondheid en medisch
 • Arbeids- en industriële transformatiestudies
 • Marine en maritiem onderzoek
 • Medische apparaten
 • Nanotech en analytische chemie
 • Psychologie en neurowetenschappen
 • Water en het milieu.

Onderzoek en creatief streven vormen sinds de oprichting de kern van de identiteit van Flinders University en met meer dan 45 onderzoekscentra en instituten willen we onze onderzoeksinkomsten verdrievoudigen tegen 2025.

Hedendaagse educatie

We erkennen dat carrières aan het evolueren zijn en dat de werkplekken en industrieën van de toekomst heel anders zullen zijn dan vandaag.

Daarom geven we onze studenten de kans om innovatie- en ondernemingsvaardigheden te leren ter voorbereiding op de loopbaan van morgen.

Powered by the Fox School of Business, een Amerikaanse top-tien business school voor ondernemerschap en ons eigen New Venture Institute, stellen we studenten van over de universiteit in staat essentiële vaardigheden te ontwikkelen in de persoonlijke onderneming.

In een tijdperk van disruptieve technologie zijn dit de vaardigheden waar werkgevers naar op zoek zijn, van kritisch denken tot probleemoplossend vermogen en creativiteit.

Internationaal verloofd

 • Beoordeeld nee. 1 in Australië in 9 categorieën voor internationale studentenervaring
 • Meer dan 4.600 internationale studenten uit meer dan 90 landen
 • Meer dan 100 partnerinstellingen in 33 landen
 • Totaal internationale studenten in juni 2016

Onshore - 2,776

Offshore - 1.818

 • Flinders realiseerde in 2016 een groei van 15% in onshore internationale studenten, en vestigde vertegenwoordigers in het land in India, China en Vietnam.
 • Negen offshore-programma's: India, Japan, Vietnam, China, Laos, Maleisië, Taiwan, Hong Kong en Indonesië
Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Flinders University

Studenten met een niet-accountantsachtergrond kunnen een carrière in dit domein nastreven met een Master of Accounting. Als je een niet-accounting diploma hebt behaald, b ... [+]

Studenten met een niet-accountantsachtergrond kunnen een carrière in dit domein nastreven met een Master of Accounting. Als je een niet-accounting diploma hebt behaald, biedt deze cursus je een studieprogramma dat voldoet aan de vereisten om een ​​professionele boekhoudloopbaan te starten. Flinders Business biedt uitstekend onderwijs, kleine klassen en de mogelijkheid om te netwerken en professionele kennissen te ontwikkelen door middel van interactie in deze programma's.

Studieprogramma

De mate biedt de juiste balans tussen praktijk en theorie om je voor te bereiden op een succesvolle carrière als boekhoudkundige of zakelijke professional. Onderwerpen omvatten gebieden zoals boekhoudkundige fundamenten, informatiesystemen en boekhoudprocessen, kwantitatieve methoden, economie voor bedrijven, management en kostenberekening, principes van handelsrecht, financiële boekhoudkwesties, financieel management, bedrijfsboekhouding, audits en verzekeringen, en methoden voor bedrijfsonderzoek.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Flinders University

Krijg een uitgebreide basis in de core business en management disciplines. Flinders University zijn ontworpen om u een sterke basis te bieden in zakelijke kennis, inzicht ... [+]

Krijg een uitgebreide basis in de core business en management disciplines. Flinders University zijn ontworpen om u een sterke basis te bieden in zakelijke kennis, inzicht, vaardigheden en attitudes voor een succesvolle carrière in een scala van organisaties, waaronder bedrijven in de particuliere sector, not-for-profit, overheid en de publieke sector. entiteiten. De onderwijskundige filosofie van Flinders Business en kleine klassen zorgen ervoor dat je je echt kunt bezighouden met de persoon die het leren leidt, terwijl je ook je medestudenten leert kennen die verschillende culturele en sociale achtergronden hebben.

Studieprogramma

Het programma bestaat uit kernonderwerpen en keuzevakken. Kernthema's hebben betrekking op zaken als bedrijfsboekhouding, bedrijfsfinanciering, marketingprincipes, marketingstrategie en besluitvorming, internationaal zakendoen in de regio Azië-Stille Oceaan, toegepaste onderzoeksmethoden in het bedrijfsleven, duurzaamheid en ethiek in management, economie voor bedrijven en het managen van mensen. Een onderwerp in academische vaardigheden voor bedrijven is specifiek gericht op postdoctorale studenten met een niet-Engelstalige achtergrond.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Online
Lees meer in Nederlands
Flinders University

Flinders University in engineering en technologie verbindt de punten tussen intellectuele ontdekking en de talloze toepassingen en producten. Ons gezamenlijk onderzoek in ... [+]

Bouwen aan de toekomst door toegepaste wetenschap.

Engineering en technologie beïnvloeden elk aspect van de samenleving. Van de kleinste apparaten die ons dagelijks leven doordringen tot de grote structuren die deel uitmaken van onze gebouwde omgeving en de technologische systemen die ons allemaal verbinden, hebben techniek en technologie een echte impact. Daarom is het zo belangrijk dat het onderliggende onderzoek niet alleen degelijk maar ook rigoureus is en in de echte wereld wordt gestopt.

Flinders University in engineering en technologie verbindt de punten tussen intellectuele ontdekking en de talloze toepassingen en producten. Ons gezamenlijk onderzoek in vele disciplines wordt geïnformeerd door partnerschappen met universiteiten, overheid en industrie om ervoor te zorgen dat ons onderzoek grondig is en verbonden met de gemeenschap, en een breed scala aan gebieden bestrijkt, waaronder defensie, medicijnen en het milieu.... [-]

Australië Adelaide
January 2020
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands

Go Beyond with Flinders University