Lees de Officiële Beschrijving

Edith Cowan University (ECU) is een grote multi-campus instelling waar de gemeenschappen in West-Australië en een groot cohort van internationale studenten. De status van universiteit toegekend in 1991, Ecu h als sinds ontwikkelde innovatieve en praktische cursussen over een breed scala van disciplines, is een levendige onderzoekscultuur en trok een groeiend aanbod van hoogwaardige onderzoeks-partners en onderzoekers, vele werken op het snijvlak van hun velden. ECU heeft meer dan 20.000 studenten op zowel undergraduate en postgraduate niveaus. Ongeveer 4000 hiervan zijn buitenlandse studenten afkomstig uit meer dan 90 landen. Meer dan 400 cursussen worden aangeboden door middel van vier faculteiten: Zakelijk en Recht Computing, Volksgezondheid en Wetenschap Onderwijs en Kunsten, die de West-Australische Academy of Performing Arts (WAAPA) omvat Regionale Professional Studies ECU werkt nauw samen met private en publieke sector organisaties, lokaal en in het buitenland, bij het ​​ontwerpen van haar opleidingen. De universiteit heeft twee campussen in grootstedelijke Mount Lawley en Joondalup, en dient ook West-Australië 's Zuid-West-regio van een campus in Bunbury, 200 kilometer ten zuiden van Perth. ECU is toegewijd aan het afbreken van barrières voor onderwijs en wordt beschouwd als een pionier in de ontwikkeling van alternatieve toegang wegen naar het hoger onderwijs, het helpen van westerse Australiërs hun potentieel. Betrokkenheid bij de gemeenschap is een van de universiteit 's strategische doelstellingen, en veel moeite investeert om ervoor te zorgen productieve en wederzijds voordelige samenwerkingsverbanden worden gecreëerd met een verscheidenheid van groepen. Een nadruk op het uitvoeren van onderzoek met partners uit de industrie op gebieden zoals e-commerce, micro-elektronica engineering, politie onderzoek, onderwijs, ecosysteem management, palliatieve zorg, sociale rechtvaardigheid en menselijke diensten heeft gezien ECU het ontwikkelen van een levendige toegepast onderzoek cultuur. De Vario Health Institute, bijvoorbeeld, brengt 60 wetenschappers uit verschillende disciplines te creëren WA 's grootste krachtpatser van het preventieve gezondheidsonderzoek.  

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Edith Cowan University

Geschikt voor mensen die al een niet-geaccrediteerde ingenieursdiploma en willen upgraden naar een erkende professionele engineering kwalificatie, of vertakken in een and ... [+]

Master in de ingenieurswetenschappen

&nbsp

Biedt afgestudeerden met een erkende professionele ingenieursdiploma. Geschikt voor mensen die al een niet-geaccrediteerde ingenieursdiploma en willen upgraden naar een erkende professionele engineering kwalificatie, of vertakken in een andere discipline van specialisatie. Studenten kunnen zich specialiseren in een van de volgende disciplines:

- Chemical Engineering

- Civiele Techniek

- Computer Systems

- Elektrische Energietechniek

- Elektronica & Communicatie

- Instrumentation Control & Automation

- Werktuigbouwkunde

- Mechatronics

&nbsp... [-]

Australië Perth
Januari 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edith Cowan University

Biedt afgestudeerden in een andere discipline met de mogelijkheid om geavanceerde kennis en begrip van een gespecialiseerde gebied van communicatie te verwerven en om hun ... [+]

Master of Communications

&nbsp

Biedt afgestudeerden in een andere discipline met de mogelijkheid om geavanceerde kennis en begrip van een gespecialiseerde gebied van communicatie te verwerven en om hun begrip en onderzoek het vermogen met een scriptie te tonen. Disciplines voor specialisatie aangeboden zijn onder andere:

- Reclame

- Creative Services

- Film & Video

- Interactieve Media

- Journalistiek

- Mass Communication

- Media & Cultural Studies

- Photomedia

- Public Relations

- Scenarioschrijven

&nbsp

&nbsp

Gerelateerde carrières

&nbsp... [-]

Australië Perth
Januari 2020
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Edith Cowan University

Een professionele cursus bedoeld om de vraag naar veiligheid en intelligence professionals in de overheid, rechtshandhaving te voldoen, en de industrie ... [+]

Master of Information Security and Intelligence

&nbsp

Een professionele cursus bedoeld om de vraag naar veiligheid en intelligence professionals in de overheid, rechtshandhaving en industrie te voldoen.

&nbsp

&nbsp

Gerelateerde carrières

&nbsp

Computer Security Consultant, Information Security Consultant

&nbsp

&nbsp

Verdere studies

&nbsp

Studenten die geïnteresseerd zijn in de verdere voortgang op dit gebied kunnen ervoor kiezen om de Doctor of Philosophy te bestuderen.

&nbsp

&nbsp

Verdere cursussen

&nbsp

Doctor of Philosophy ... [-]
Australië Perth
Januari 2020
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
Edith Cowan University

Ontworpen voor postdoctorale studenten en praktijk van het bedrijfsleven die proberen om vaardigheden in de discipline van het ontwerp te ontwikkelen, met behulp van de d ... [+]

Master of Two Dimensional & Digital Design

&nbsp

Ontworpen voor postdoctorale studenten en praktijk van het bedrijfsleven die proberen om vaardigheden in de discipline van het ontwerp te ontwikkelen, met behulp van de digitale media als zowel een productie-en als een creatief instrument. Het zal geavanceerde technische en conceptuele vaardigheden in grafisch ontwerp bieden om verdere carrièreperspectieven. Studenten krijgen de mogelijkheid om een ​​geavanceerde toepassing van hun vaardigheden in de productie van een belangrijk stuk van aanhoudende werk te realiseren.

&nbsp

&nbsp

Gerelateerde carrières

&nbsp

Graphic Designer ... [-]

Australië Perth
Januari 2020
Voltijd
3 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands