Edith Cowan University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Welkom bij ECU

Met veel plezier heet ik u welkom op de Edith Cowan University .

Bij ECU laten we ons leiden door onze waarden van integriteit, respect, rationeel onderzoek en persoonlijke uitmuntendheid. Onze focus op onderwijs en onderzoek is geïnspireerd door betrokkenheid en partnerschappen met mensen in de vele gemeenschappen waarvoor we zijn opgericht.

Onderzoek bij ECU breidt kennis uit en verbetert de levenskwaliteit voor Australiërs en mensen over de hele wereld. Onze onderzoeksprioriteiten zijn gericht op het oplossen van echte problemen in sociale, economische, fysieke en ecologische domeinen.

Opgericht in 1991, is ECU snel uitgegroeid tot een kwaliteitsuniversiteit met uitstekende studententevredenheid en internationaal erkend onderzoek.

Studenten en afgestudeerden aan ECU behoren tot de beste ter wereld, met vele cruciale rollen in onze samenleving. Hun uitstekende prestaties worden in heel Australië en internationaal erkend door middel van prijzen, beurzen, beurzen en prijzen.

ECU is vastbesloten om geledingen van de maatschappij en het afbreken van barrières die de toegang tot onderwijs te beperken, en we gaan door met ons werk aan de verbetering en ontwikkeling van alternatieve toegang Pathways tot het hoger onderwijs.

Wij zijn een universiteit die diversiteit op prijs stelt en dit wordt geïllustreerd door ons multiculturele studentencohort van verschillende leeftijden. We steunen ook gendergelijkheid en ECU bevordert deze verbintenis door ons lidmaatschap van het Athena SWAN Charter in Australië.

Ik moedig je aan om meer te weten te komen over hoe ECU je kan helpen om je potentieel te bereiken.

Professor Steve Chapman CBE

Vice-kanselier

Virtual Open Day komt eraan!

141206_CS200601_OctoberGVODBanner_KS620x421.png

Strategische doelen

Geleid door onze strategische doelen, bouwt ECU voort op onze reputatie voor excellentie in lesgeven, het ontwikkelen van de kwaliteit en het volume van onze onderzoeksoutputs en het vergroten van internationale programma's en samenwerkingen.

Het ECU Strategic Plan, 2017-2021 - World Ready stippelt een cursus uit om deze strategische doelen te bereiken en de reputatie van de universiteit te vergroten met afgestudeerden die klaar zijn voor de wereld en toonaangevend onderzoek.

Doel, visie, waarden

ECU wordt geleid door haar doel, visie en waarden.

Doel

Levens veranderen en de samenleving verrijken door middel van onderwijs en onderzoek.

Visie

Erkend worden voor onze afgestudeerden van wereldklasse en toonaangevend onderzoek.

waarden

 • Integriteit - Eerlijk, ethisch en eerlijk zijn.
 • Respect - Gezien de meningen en waarden van anderen.
 • Rationeel onderzoek - Gemotiveerd door bewijs en redenering.
 • Persoonlijke uitmuntendheid - aantonen van de hoogste persoonlijke en professionele normen.

Onze aanpak

ECU heeft vijf strategische thema's geïdentificeerd die onze inspanningen op alle niveaus leiden en blijvende verklaringen zijn over hoe we werken. Ze fungeren als voortdurende herinneringen aan het ethos van de universiteit en de manier waarop we ons onderscheiden van andere universiteiten. Deze strategische thema's zullen onze benadering van het bereiken van onze strategische doelen gedurende de looptijd van dit Strategisch Plan beïnvloeden, zodat groei en verandering voortbouwen op de stevige fundamenten van onze huidige strategische positie en successen uit het verleden.

ECU heeft een zeer benijdenswaardige reputatie als universiteit die een van de beste leerervaringen voor onze studenten biedt. Deze reputatie voor excellentie in lesgeven is niet toevallig bereikt; het weerspiegelt de waarde die we aan onze studenten hechten en de manier waarop we met hen omgaan. ECU is een naar buiten gerichte universiteit die haar verbindingen met een breed scala aan externe organisaties zeer waardeert om de impact van ons werk te vergroten. We erkennen dat onze reputatie is gebaseerd op de productieve relaties die we hebben met onze studenten en met het bedrijfsleven, de industrie, de beroepen, overheden, universiteiten, gemeenschappen en alumni; kennis delen voor wederzijds voordeel.

 • Thema 1 - Opgedragen aan onze studenten.
 • Thema 2 - Verbinding maken met onze gemeenschap en de wereld.
 • Thema 3 - Bouwen aan strategische partnerschappen en samenwerkingen.
 • Thema 4 - Sterke alumnirelaties bevorderen.
 • Thema 5 - Bevordering van gelijkheid, diversiteit en sociale verantwoordelijkheid.

129051_pexels-photo-1438072.jpegBuro Millennial / Pexels

Campus faciliteiten

ECU biedt een ondersteunende leeromgeving door een verscheidenheid aan on-campus services en faciliteiten te bieden aan al onze studenten.

Studentgerichte diensten

Studenten- en personeelsgerichte diensten omvatten:

accommodatie

We hebben accommodatie op de campus op alle drie de campussen, beheerd door Campus Living Villages.

kinderopvang

De campussen Joondalup en Mount Lawley bieden professionele, goed uitgeruste kinderopvangcentra.

Computerlabs en draadloos internet

Studenten hebben 24 uur per dag toegang tot computerfaciliteiten op de campus.

Begeleidingsdienst

Deze service kan u helpen bij het aanpakken van academische of persoonlijke problemen. Het is gratis voor alle studenten.

Diensten voor gelijkheid, diversiteit en handicaps

Deze diensten bieden ondersteuning aan studenten met uiteenlopende studiebehoeften.

Gezondheidsdienst

Medische centra zijn gunstig gelegen op de campussen Joondalup en Mount Lawley en bieden huisartsen en verpleegkundige behandelingen.

Hulp voor slechthorenden

ECU biedt twee soorten gehoorassistentiesystemen - inductie en infrarood - in verschillende onderwijs- en leerkamers op de drie campussen.

Door het type vloerinductielus kunt u uw persoonlijke hoortoestel rechtstreeks met luisterspoel (pickup-spoel) gebruiken.
De infraroodoplossing vereist het lenen van een van twee soorten ontvangers:

 • Een ontvanger die compatibel is met uw hoortoestel met luisterspoel.
 • Een infrarood ontvanger headset.

IR-gehoorversterkers zijn verkrijgbaar bij het Equity, Diversity and Disability Office en op de volgende locaties:

 • Joondalup eLab (JO.31.233)
 • Mount Lawley eLab (ML.10.136)
 • South West eLab (SW.3.101E)

Bibliotheek

Campusbibliotheken bieden uitgebreide boeken- en tijdschriftcollecties, elektronische bronnen en faciliteiten voor studie en onderzoek.

Studentenhub

Student Hub is het eerste aanspreekpunt voor alle vragen van studenten, inclusief academische informatie, inschrijvingen en toegangskaarten.

Studentengilde, clubs en verenigingen

The Student Guild vertegenwoordigt studenten bij uiteenlopende academische en juridische vraagstukken. Het biedt ook veel sociale en culturele activiteiten via een scala aan clubs en verenigingen.

Commerciële verkooppunten

Eten, cafés en bars

Van een kopje koffie op de vlucht tot een uitgebreide maaltijd, onze campussen hebben een scala aan eet- en drinkgelegenheden.

Kapsalon en schoonheidssalon

Crown Hairdressing bevindt zich op de Joondalup Campus en bedient zowel mannelijke als vrouwelijke medewerkers en studenten.

Sport en fitness

Op alle drie de campussen bevinden zich moderne sport-, recreatie- en fitnessvoorzieningen.

The Co-Op Shop

De Co-Op Shops bieden een breed scala aan educatieve en leermiddelen, evenals software, technologie, games, schrijfwaren, kleding, reisaccessoires en meer.

Print-, kopieer- en scanservices

Printcentra van Luminate PrintWorks staan open voor medewerkers en studenten. On-site experts geven u ideeën en aanbevelingen voor het maken van brochures en posters, het drukken van proefschriften, studie-aantekeningen en nog veel meer. De centra van Luminate PrintWorks bevinden zich op de campussen Joondalup, Mount Lawley en South West.

Inzet voor gelijkheid en diversiteit

ECU waardeert individuele verschillen en diversiteit.

We zijn trots op de grote culturele diversiteit van mensen die ervoor hebben gekozen om hier te studeren en te werken, in een leeromgeving met zowel schoolverlaters als volwassen leeftijdsstudenten.

ECU zet zich in voor een gastvrije en inclusieve leer- en werkomgeving en biedt een breed scala aan activiteiten om gelijkheid te ondersteunen en te bevorderen. Dit houdt onder meer in dat mensen van alle geslachten zich ingeschakeld en ondersteund voelen om een loopbaan na te streven op het door hen gekozen vakgebied. We streven ernaar om belemmeringen voor gendergelijkheid weg te nemen door verbeteringen aan te brengen in onze praktijken en organisatiecultuur, en in het bijzonder om diegenen aan te trekken en te behouden die voor een Pathway in science, technology, engineering, mathematics and medicine (STEMM) hebben gekozen.

ECU is er trots op een van de 15 instellingen in het land te zijn die de Bronze Award-status hebben behaald als deelnemers aan de eerste pilot van het Athena SWAN Charter in Australië, georganiseerd door het Science in Australia Gender Equity-initiatief (SAGE). Dit initiatief, afkomstig uit het VK, is een accreditatie- en verbeteringsprogramma voor instellingen voor hoger onderwijs en onderzoek, dat met succes de actie voor gendergelijkheid heeft getransformeerd om de promotie en het behoud van vrouwen en genderdiverse groepen binnen STEMM te verbeteren.

Onze campussen

We hebben drie campussen in West-Australië, elk met een moderne, levendige locatie om te studeren en te leren. Onze campussen beschikken over up-to-date faciliteiten, waaronder draadloos internet, 24 uur per dag toegang tot computerlabs, bibliotheken met open studieplekken buiten kantoortijden en een veilige omgeving om in te studeren, alleen of met andere studenten.

Joondalup Campus

Onze Joondalup Campus is het hoofdkantoor van de universiteit. De campus beschikt over ultramoderne faciliteiten, waaronder het Health and Wellness Building, een miljoenen- en sportcentrum, een bekroonde bibliotheek en studentenhub, een microbrouwerij, een openluchtbioscoop voor de zomermaanden en verder -campus accommodatie.

Mount Lawley Campus

Onze Mount Lawley Campus ligt op slechts enkele minuten van Perth CBD en de cafe strip van Beaufort Street. Het is uitgerust met uitgebreide leermiddelen, eersteklas IT- en podiumkunstenfaciliteiten, een sport- en fitnesscentrum en accommodatie op de campus. De campus is ook de thuisbasis van de Western Australian Academy of Performing Arts (WAAPA).

South West Campus

Onze South West Campus (Bunbury) ligt op twee uur rijden ten zuiden van Perth en is gemakkelijk te bereiken vanuit de wereldberoemde Margaret River-regio. De Campus is de grootste universiteitscampus buiten de agglomeratie en beschikt over moderne faciliteiten, kleine klassen, een uitgebreid aanbod aan cursussen en accommodatie op de campus.

Locaties

Joondalup

Address
Edith Cowan University
270 Joondalup Drive

6027 Joondalup, West Australië, Australië

Mount Lawley

Address
Edith Cowan University
2 Bradford Street

6050 Mount Lawley, West Australië, Australië

Bunbury

Address
Edith Cowan University
585 Robertson Drive

Bunbury, West Australië, Australië

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden