Lees de Officiële Beschrijving

Deakin University is een top-rated universiteit met wereldklasse afgestudeerden. Deakin is gerangschikt in de top 3% van de universiteiten over de hele wereld en heeft een sterke reputatie voor tevredenheid van studenten.

Branchegerichte opleidingen en een sterke internationale oriëntatie betekenen dat Deakin afgestudeerden zijn klaar voor de mondiale werkplek.

Onze benadering van leren legt de nadruk op real-world ervaring en de beroepspraktijk, maar zonder in te boeten onze inzet voor onderzoek van hoge kwaliteit. Deakin is een jong dynamisch universiteit die onderzoek biedt studenten de kans om te innoveren en te bloeien.

Instituut voor Frontier Materials

Erkend als een van Australië's toonaangevende materialen onderzoeksinstellingen, het Instituut voor Frontier Materials (IFM) stimuleert innovatie en uitmuntendheid in de Materials Science and Engineering onderzoek.

IFM is opgericht om enkele van de belangrijkste uitdagingen voor de samenleving door middel van innovaties in materialen design en prestaties aan te pakken. Ons doel is om innovatieve productie-technologieën te ontwikkelen; en energie-efficiëntie, resource en duurzaamheid infrastructuur.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Deakin University - Institute for Frontier Materials

De Master of Philosophy (Electromaterials) biedt unieke onderzoekstraining om u uit te rusten voor een reeks spannende toekomstcarrières. Het biedt zowel een weg naar toe ... [+]

De Master of Philosophy (Electromaterials) biedt unieke onderzoekstraining om u uit te rusten voor een reeks spannende toekomstcarrières. Het biedt zowel een weg naar toekomstige PhD-studies als training voor toekomstige banen in de energie-, productie- en gezondheidsarena's.

Dit is uw kans om nieuwe materialen te ontdekken en slimme apparaten te ontwikkelen om te helpen bij het oplossen van een aantal van de meest uitdagende mondiale problemen van vandaag.

Als student in de wereld-eerste Master of Philosophy (Electromaterials) cursus, zal je studie handig zijn - het ontdekken van nieuwe materialen, gebruik van topkwalificatie technieken en het monteren van nieuwe materialen in elektrochemische apparaten voor toepassingen in schone energie, gezondheid of geavanceerde fabricage. Je zult werken met toonaangevende, wereldwijd gerenommeerde onderzoekers in electromaterials door het ARC Centre of Excellence voor Electromaterials Science.... [-]

Australië Wollongong Burwood
Januari 2020
Engels
Voltijd
Deeltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands

Tour of Institute for Frontier Materials at Burwood

Institute for Frontier Materials