Curtin University

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Studeer aan een universiteit die in de top één procent van de wereld staat.

Curtin University is een innovatieve, wereldwijde universiteit die bekend staat om zijn grote impactonderzoek en sterke industriële partnerships en om studenten voor te bereiden op excellentie in toekomstige werkplekken.

rankings

  • Top 1% van universiteiten wereldwijd Academic Rankings of World Universities 2019
  • Tweede in de wereld in Mineral and Mining Engineering QS World University Rankings by Subject 2019
  • 5-sterren inzetbaarheid QS Stars 2018
  • 5-sterrenbeoordeling voor algehele ervaring, beginnend salaris, onderwijskwaliteit, betrokkenheid van leerlingen en leermiddelen The Good Universities Guide 2019-2020
  • 95% van het onderzoek gerangschikt op of boven de wereldstandaard Excellence in Research Australia 2018

Werk geïntegreerd leren

Ervaringsgericht leren wordt zeer gewaardeerd door werkgevers en wordt toegepast in al onze cursussen. Tijdens je studie word je ondergedompeld in technologierijke omgevingen die echte werkplekken repliceren, waardoor je een levensechte ervaring krijgt.

Afhankelijk van uw cursus, zult u uw vaardigheden en kennis toepassen via industriële projecten, stages, veldwerk, onderzoeksinitiatieven of bezoeken ter plaatse. Deze praktijkervaring houdt je de concurrentie een stap voor en geeft je waardevolle professionele bekendheid.

U profiteert ook van de sterke banden van Curtin met het bedrijfsleven en de industrie , en krijgt kansen om netwerkevenementen, gastcolleges en workshops bij te wonen. Sommige van onze industriële partners zijn BHP, Cisco, Chevron, NASA, Tencent en Woodside.

Graduate outcomes

Een postgraduaat van Curtin kan uw toekomstperspectieven verbeteren. Uit het QILT-rapport (Quality Indicators for Learning and Teaching 2018) bleek dat Curtin-afgestudeerden met een postgraduaat het hoogste salaris verdienden onder hun afgestudeerde collega's in West-Australië.

Het praktische leren en de praktische ervaring versterken uw vaardigheden op de werkplek, zodat u kunt floreren in uw carrière wanneer u afstudeert. Als afgestudeerde, word je lid van een wereldwijde alumni-gemeenschap van 230.000 leden, die industrie- en peer-connecties biedt tijdens je professionele reis.

De Curtin-studentenervaring

Curtin Perth in West-Australië is een levendige en gastvrije campus, met moderne gebouwen en prachtige inheemse tuinen. We bevinden ons op slechts 15 minuten van het stadscentrum, dus u bent dicht bij de grote winkels, het zakendistrict en culturele evenementen.

Op de campus kun je genieten van een scala aan activiteiten, waaronder sport en fitness, sociale clubs, gratis entertainment en vrijwilligerswerk. Er zijn verschillende voedselopties en ruimtes om te studeren, te ontspannen en tot rust te komen. Je hebt ook toegang tot ondersteunende diensten zoals gezondheidszorg, kinderopvang, huisvesting, leren en loopbaanondersteuning.

123304_54e5d044495baa14f6da8c7dda7930791c3bd8e2554c704c722e7cd3944dc55c_1280.jpgStockSnap / Pixabay

Beurzen

We bieden een aantal beurzen aan om je te helpen bij je studie . Er zijn beurzen beschikbaar voor postdoctorale opleidingen op het gebied van bedrijfsleven, geesteswetenschappen, gezondheidswetenschappen, wetenschap en techniek.

Onderzoek

Wij zijn een toonaangevende instelling voor excellentie in onderzoek en innovatie . Ons onderzoek is bedoeld om gedefinieerde problemen voor de industrie en de samenleving op te lossen en de grenzen van menselijke kennis te verleggen.

Onze sterke partnerschappen met industriële, academische en overheidsgroepen trekken vooraanstaande studenten en medewerkers van over de hele wereld aan, die bijdragen aan onderzoeksresultaten die de lokale en wereldwijde gemeenschappen ten goede komen. Sommige van onze onderzoeksinitiatieven zijn met succes vertaald in nieuwe producten en diensten en zijn ASX-genoteerde bedrijven geworden.

Locaties

Perth

Curtin University

Address
Kent Street
6102 Perth, West Australië, Australië
Telefoonnr.
+61 8 9266 9266

Dubai

Curtin Dubai

Address
Block 11, 4th floor
Dubai, Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Telefoonnr.
+971 4 245 2500

Moka

Curtin Mauritius

Address
QGC7+G8 Moka
Moka, Moka-district, Mauritius
Telefoonnr.
+230 401 6511

Singapore

Curtin Singapore

Address
90 & 92 Jalan Rajah
Singapore, Singapore
Telefoonnr.
+65 6593 8000

Miri

Curtin Malaysia

Address
CDT 250
98009 Miri, Sarawak, Maleisië
Telefoonnr.
+60 85 63 0100 (GMT +8)

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden