Lees de Officiële Beschrijving

Carnegie Mellon University is een Amerikaanse universiteit in 1900 opgericht in Pittsburgh, Pennsylvania. Carnegie Mellon is een geboorteplaats van innovatie in haar hele geschiedenis en is wereldwijd leider in het opbouwen van baanbrekende ideeën om succesvolle startende bedrijven te markeren en te creëren.

Carnegie Mellon University in Australië (in 2006 geopende) maakt deel uit van de mondiale voetafdruk van de Carnegie Mellon's die campussen in Silicon Valley, Rwanda en Qatar omvat.

Gelegen in Adelaide, de vijfde meest levende wereld in de wereld (Economist Intelligence Unit 2015) en Australië's meest betaalbare hoofdstad, de Carnegie Mellon Australia campus is de thuisbasis van studenten uit meer dan 20 landen. Het creëren van uitgebreide netwerken van tijdgenoten, wereldwijde experts En alumni.

Studenten afstuderen met de Carnegie Mellon University Amerikaanse diploma en worden gegeven door gekwalificeerde docenten die uitgebreide carrière roemen in het onderwijs, fundamenteel en toegepast onderzoek, en leiderschap in hun respectieve domeinen. De lessen worden gegeven door ingezeten en gastdocent uit Pittsburgh en Washington, DC Overseas faculteit leren op afstand naar Adelaide met behulp van geavanceerde video-conferencing. Gecontroleerde student-to-faculteit ratio's zorgen voor de faculteit bieden studenten met persoonlijke aandacht voor hun individuele behoeften te voldoen.

Onze graden combineren praktische en technische opleidingen die studenten met de wetenschappelijke kennis en probleemoplossende vaardigheden die nodig zijn om te slagen in hun carrière.

Door het ontwerp, onze innovatieve cursusaanbod biedt een stevige basis in de theorie, met de nadruk op vaardigheden die het beheer van de praktijk, beleid en besluitvorming zal bevorderen.

Ons curriculum omvat uitdagende cursussen ontwikkeld om studenten potentieel voor innovatie te ontwikkelen. Studenten passen hun diploma door het selecteren van een verscheidenheid van natuurlijk keuzevakken, projecten en onafhankelijk onderzoek.

Ervaringsleren wordt verstrekt door middel van stages en het team en de individuele projecten. De combinatie van een Amerikaanse diploma en studeren in Australië biedt studenten met een unieke vaardigheden en internationaal perspectief. Afgestudeerden geworden gewilde individuen het aanbieden van unieke, onmiddellijke en meetbare voordelen voor toekomstige werkgevers zo geavanceerd analisten en effectieve leidinggevenden.

Missie en Visie

Onze Missie

Carnegie Mellon University Australië is gebaseerd op de stelling dat de studie van de openbare orde en van de informatietechnologie, zelfstandig en samen, biedt een uniek krachtig platform van waaruit de wereld beïnvloeden van de 21e eeuw. Wij zijn de enige academische instelling in de wereld die dit doel door middel van een verenigd faculteit die het beheer van de wetenschap, sociale wetenschappen, en informatietechnologie heeft in ongeveer gelijke delen nastreeft. Het is onze missie om de onderzoek en onderwijs dit platform in staat stelt om een ​​positieve invloed op de evolutie van de samenleving, economische systemen, organisaties en individuele levens over de hele wereld gebruiken.

Onze visie

We zien een wereld waarin de toegenomen verspreiding van informatie-technologie, de wereldwijde ontwikkeling van het menselijk kapitaal en de daaruit voortvloeiende onderlinge afhankelijkheid van de markt, politieke, sociale en culturele systemen is de aard van de economische, bestuurlijke en politieke problemen veranderd. Wij geloven dat ons vermogen om analytische modellen, empirische analyse en technologische verfijning aan deze veranderingen aan te pakken te mobiliseren is uniek. Bij het nastreven van onze intellectuele agenda streven we ook naar een academische instelling, dat is een brug tussen de ontwikkeling van nieuwe kennis en de toepassing ervan voor de verbetering van organisaties, verenigingen en individuele levens zijn.

EVENEMENTEN

Carnegie Mellon University in Australië heeft regelmatige webinars, bezoekt exposities en bezoekt agenten en instellingen wereldwijd. Als u geïnteresseerd bent in het ontmoeten van een aantal van onze medewerkers en meer te weten komen over onze programma's, kijk alstublieft onze huidige events.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

MSc

Carnegie Mellon University in Australia

De MSIT-BIDA programma combineert een uitgebreide informatie technologie en management curriculum met BIDA cursussen, een verplichte 400 uur stage en een industrie-gebase ... [+]

Master of Science in Information Technology - Business Intelligence en Data Analytics (MSIT - BIDA)

Carnegie Mellon University in Australië

De MSIT-BIDA programma combineert een uitgebreide informatie technologie en management curriculum met BIDA cursussen, een verplichte 400 uur stage en een industrie-gebaseerde Data Analytics Capstone Project.

MSIT-BIDA is op maat gemaakt voor studenten gericht op het ontwikkelen van geavanceerde vaardigheden in IT Management en data-analyse. Zoals analytics professionals en data wetenschappers, intelligent in hun toepassing van technologie, kunnen afgestudeerden waarde voor organisaties door te begrijpen hoe de technologie werkt samen met business processen, strategie en beleid. Deze wenselijke vaardigheden, in combinatie met geavanceerde kennis in business intelligence en "big data" technologieën maakt afgestudeerden zeer gewilde individuen.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Carnegie Mellon University in Australia

De Master of Science in Information Technology Management (Information Technology Management) 21 maanden track is op maat gemaakt voor studenten die fundamentele IT- en I ... [+]

De Master of Science in Information Technology Management (Information Technology Management) 21 maanden track is op maat gemaakt voor studenten die fundamentele IT- en IT Management vaardigheden willen ontwikkelen of hun carrière in IT starten. De MSIT-ITG combineert uitgebreide informatie technologie en management curriculum met een 400 uur stage en een industrie op basis van Information Systems Project, Het leveren van waardevolle en uitgebreide carrière ervaring, theorie en kennis.

Geschoold in het interdisciplinaire Carnegie Mellon University traditie en opgeleid als analytisch probleemoplossers, zult u worden voorzien van een integratie van de informatietechnologie en managementvaardigheden speciaal ontworpen om u voor te bereiden voor de IT-industrie leidinggevende functies en stellen u in staat om te beginnen of je carrière in de IT en aanverwante industrieën.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Carnegie Mellon University in Australia

Studenten die studeren in het MSIT-ITM-programma (Information Technology Management) (MSIT-ITM), zijn in staat om een ​​informatiebeveiligingsconcentratie uit te voeren i ... [+]

Studenten die studeert aan de Master of Science in Informatietechnologie (Informatietechnologie Management) 21-maands track kunnen een informatiebeveiligingsconcentratie uitvoeren als onderdeel van hun programma.

De MSIT-ITM (Information Security concentratie) richt zich op de noodzaak van aanpassing aan het veranderende landschap indringer en dieper begrip van risk management, informatiebeveiliging en privacy van gegevens te krijgen. Het is gebaseerd op de expertise op het gebied van onderzoek, exploitatie en analyse van de wereldberoemde CERT Coordination Center (CERT® / CC) bij Software Engineering Institute van Carnegie Mellon. Aangewezen als Nationaal centrum voor academische uitmuntendheid in Cyber ​​Defence onderwijs door de National Security Agency, Carnegie Mellon is uniek gekwalificeerd om dergelijke opleiding te voorzien.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Carnegie Mellon University in Australia

Welkom in de toekomst van de praktijk met de openbare orde, een toekomst waarin al lang bestaande technieken van beleidsanalyse te voldoen aan de macht van de grote data ... [+]

Welkom in de toekomst van de praktijk met de openbare orde, een toekomst waarin al lang bestaande technieken van beleidsanalyse te voldoen aan de macht van de grote data en nieuwe mogelijkheden in het beleid analytics.

Carnegie Mellon University in Australië heeft een nieuw programma dat de strikte publieke beleid syllabus combineert met zijn leading-edge cursussen in informatietechnologie en beheer ontworpen.

De beschikbaarheid van grote datasets en nieuwe mogelijkheden voor het analyseren van die gegevens zal het gezicht van de formulering van de openbare orde en analyse te veranderen. De winnaars zullen de professionals in staat om het begrijpen van de generatie van big data, de mogelijkheden en beperkingen en hoe deze te gebruiken zijn. Deze professionals zullen gebruik kunnen maken van deze gegevens om evidence-based en voorspellende beleidsopties te genereren; weten hoe je die opties te communiceren; en in staat zijn om uit te voeren en te evalueren.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Carnegie Mellon University in Australia

De Master of Science in Information Technology (Information Technology Management) 12 maanden track is ontworpen voor professionals die hun loopbaan versnellen met een ko ... [+]

De Master of Science in Information Technology (Information Technology Management) 12 maanden track is ontworpen voor professionals die hun loopbaan versnellen met een korte, gefocuste studieperiode. Het programma bereidt je voor op een technologie-manager, chief information of technology officer te worden en om ondernemingen in innovatieve manieren leiden door een wereld-klasse, praktisch, IT en management curriculum. Dit omvat 48 eenheden waaraan u keuzevakken kunt aanpassen om uw educatieve en carriere doelen te ontmoeten. In de interdisciplinaire traditie van Carnegie Mellon University en opgeleid als analytische probleemoplossers zijn afgestudeerden uitgerust met een integratie van informatietechnologie en managementvaardigheden die speciaal zijn ontworpen om hen te bereiden voor IT-industrie leiderschap rollen en hun loopbaan te bevorderen.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Carnegie Mellon University in Australia

De Master of Science in Public Policy and Management (MSPPM) 12-maands track is een programma dat is afgestemd op studenten die posities willen ontwikkelen in de ontwikke ... [+]

De Master of Science in Public Policy and Management (MSPPM) 12-maands track is een programma dat is afgestemd op individuen die hun loopbaan versnellen met een korte, gefocuste studieperiode en posities in beleidsontwikkeling, -implementatie en -evaluatie nemen en deze beheren Functies in overheid, non-profit organisaties, internationale organisaties en de particuliere sector.

Aangepast voor ervaren professionals, het 12 maanden durende programma combineert een uitgebreide openbare orde en het management curriculum van een industrie op basis van System Synthesis ProjectDeze real-world onderdelen van het programma u voorzien van werk-ervaring en kennis van de industrie om je carrière en om u verder te differentiëren in de concurrerende wereldwijde markt.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
1 - 3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Carnegie Mellon University in Australia

De MScPM 21-maand track is een programma op maat voor studenten die hun carrière willen starten op het gebied van beleidsontwikkeling, -implementatie en -evaluatie en dez ... [+]

21-maand track is een programma op maat voor studenten die hun carrière willen stimuleren op het gebied van beleidsontwikkeling, -implementatie en -evaluatie en om deze functies te beheren in overheid, non-profitorganisaties, Internationale organisaties en de particuliere sector.

Het programma combineert een uitgebreide openbare orde en het management curriculum met een verplicht 400 uur stage programma en een industrie op basis van System Synthesis ProjectDeze real-world onderdelen van het programma u voorzien van werk-ervaring en kennis van de industrie om kick-start je carrière en je te onderscheiden in de concurrerende wereldwijde markt.

Geschoold in het interdisciplinaire Carnegie Mellon University traditie en opgeleid als een analytische probleemoplosser, zult u begrijpen hoe om te produceren en gegevens na geluid beleidsadvies te analyseren en effectieve beslissingen te nemen management. U zult kijken dan de traditionele paradigma's op zoek naar innovatieve oplossingen voor problemen.... [-]

Australië Adelaide
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
21 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands

Team 26 share their experience from the Hilti Mobile App Competition Finals

Professor Murli Viswanathan on Hilti Mobile App Challenge

Information Technology Management Programs at CMUA

Public Policy and Management Programs at CMUA

Carnegie Mellon University Australia
Address
Torrens Building 220 Victoria Square Adelaide, South Australia 5000
5000 Adelaide, Zuid Australië, Australië
Website
Telefoonnr.
+61 8 8110 9900