Chifley Business School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Chifley Business School is een boutique business school gedreven door experts uit de industrie met een hoog niveau opleiding en werkervaring, en de lopende industrie betrokkenheid, die op unieke wijze gepositioneerde Postgraduate programma's levert, naast een suite van branchegerichte cursussen afgestemd op de behoeften van organisaties en de industrie waarin zij opereren.

Met studenten in meer dan 50 landen, verspreid over alle zeven continenten, Chifley heeft meer dan 13.000 afgestudeerden en is momenteel de grootste MBA-aanbieder in de Verenigde Arabische Emiraten.

We regelmatig onze eigen high-level MBA materiaal aan te passen aan een corporate-gangen context past; die actief zijn in een corporate-leeromgeving met dezelfde capaciteit en zelfverzekerdheid waarmee we draaien ons nauwkeurig ontworpen MBA-programma.

Chifley is een onafhankelijke instelling die snel inspeelt op de veranderende behoeften van onze studenten en opdrachtgevers door het opnemen van kritisch relevant cursusmateriaal, en het handhaven van een constant hoog niveau van student aandacht.

Chifley ontleent zijn naam en heeft als doel uit Australië's 16e premier, Joseph Benedictus Chifley (1885-1951), een leven lang harde werker, die steeg van machinist tot het hoogste ambt in het land door middel van zijn eigen kracht van overtuiging en leiderschapskwaliteiten.

Chifley streeft naar de waarden belichaamd en gepersonifieerd door Ben Chifley, ingekapseld in zijn beroemde toespraak, 'The Light on the Hill', toen hij verklaarde: 'We hebben een grote doel - het licht op de heuvel - die willen we bereiken door te werken voor de verbetering van de mensheid, niet alleen hier, maar overal kunnen we een handje helpen. ' Chifley bevordert de zakelijke kwalificaties en mogelijkheden van een wereldwijd netwerk van studenten en opdrachtgevers werken vanuit West-Afrika naar het Midden-Oosten, van Noord-Europa naar Zuid-Azië, en overal tussenin, in elke denkbare branche.

Onze visie

Chifley Business School streeft naar Australië's business school voor de industrie door de industrie zijn: verbonden, wendbaar, innovatief, klant-gericht en commercieel.

Onze Missie

Chifley levert relevante, toegankelijke en kwalitatief goede management en business onderwijs voor technische professionals en zakelijke klanten: we streven ernaar om de mogelijkheden voor succes leveren.

Onze waarden

Integriteit. Toewijding aan klanten. Innovatie. Respect. Excellence. Verbondenheid. Dit zijn de zes kernwaarden die ons bedrijf en onze manier van werken bij Chifley onderbouwen.

Integriteit

We zijn eerlijk en open met onze klanten, partners en collega's.

Toewijding aan klanten

Wij werken samen met onze klanten om uitzonderlijke producten en diensten te ontwikkelen.

Innovatie

Wij zijn innovatief, vindingrijk en altijd op zoek naar manieren om onze interne processen en onze klant aanbod te verbeteren.

Respect

We moedigen, respect en vertrouwen elkaar, omdat we erkennen dat elk individu draagt ​​bij aan ons succes.

Excellence

Wij streven naar en te belonen excellence.

Verbondenheid

Wij staan ​​in contact met onze klanten, onze stakeholders en onze industrieën.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk MBA » Bekijk Graduate Certificaten » Bekijk Graduate Diploma's » Bekijk Masters »