Blue Mountains International Hotel Management School

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

The Number 1 Hotel Management School in Australië en Azië-Pacific. (TNS enquête 2013) De Blue Mountains International Hotel Management School (BMIHMS) aan Torrens University is de grootste hotel van Australië school voor gastvrijheid onderwijs. De school staat bekend om zijn internationaal erkende gastvrijheid en zakelijke opleidingen, die allemaal sterk binnen de horeca beschouwd.

Al meer dan 25 jaar BMIHMS 'innovatieve benadering van het onderwijs heeft gemengd praktische real-world ervaring met de theoretische kennis van zaken. Deze methodologie is essentieel gebleken voor het succes van haar afgestudeerden, van wie velen gaan om marktleiders te worden in een divers aantal industrieën. BMIHMS heeft meer dan 4.000 afgestudeerden geproduceerd uit meer dan 50 landen. Door zijn succesvolle industrie Placement programma en uitgebreide netwerk van horeca partners waaronder grote hotelketens, boutique eigenschappen, resorts en evenementen bedrijven, BMIHMS studenten hebben uitstekende vooruitzichten op werk.

BMIHMS biedt studenten de mogelijkheid om te studeren aan een undergraduate en postdoctoraal niveau.

Undergraduate studenten kunnen een Bachelor of Business is gespecialiseerd in International Hotel & Resort Management of International Event Management af te ronden. Elke cursus wordt afgesloten in slechts twee-en-een-half jaar en omvat twee industrie plaatsingen.

Postdoctorale studenten kunnen een Master in International Hotel Management of Global Business Management af te ronden. Elke Master's degree is afgerond in twee jaar en omvat zes maanden werkervaring. De cursussen worden geleverd over twee speciaal ontworpen campussen. Undergraduate studenten studeren op de campus in Leura, in de Blue Mountains, op de Practical Learning Centre. De studenten bestuderen als gasten en trein naar de leden van het personeel in een gesimuleerde hotel en restaurant milieu, alvorens over te gaan om hun diploma te voltooien op de Executive Business Centre in Sydney. Postdoctorale studenten ook studeren aan de Sydney Campus, die is gelegen in het hart van de stad. BMIHMS bij Torrens University bezit van volledige nationale en staat accreditatie binnen Australië en is een divisie van Laureate International Universities, dat is 's werelds grootste aanbieder onderwijs hoger.

Leura Campus - Practical Learning Centre

Gelegen op 2 hectare aan aangelegde privétuinen, 1,5 uur van Sydney, de residentiële Leura Campus heeft goed ingerichte accommodatie en moderne onderwijsfaciliteiten. Diverse recreatieve mogelijkheden voor studenten onder meer bezoeken aan onafhankelijke boetieks, boekhandels, chocolatiers, ambachtelijke winkels, galeries, winkelcentra, bioscopen, bars, clubs, een uitgebreide keuze aan restaurants en een aantal lokale festivals. Als je atletisch bent, zijn er diverse lokale, moderne sportfaciliteiten, zoals golfbanen, sportscholen, en een fitness- en watersportcentrum om van te genieten. De Leura Campus is gelegen in de Blue Mountains, een van de meest spectaculaire en populaire toeristische bestemmingen van Australië. Er zijn talloze outdoor attracties minuten afstand van de campus: werelderfgoed-beursgenoteerde nationale parken, de beroemde Three Sisters rotsformaties, bush wandelingen, tours, raften, paardrijden en nog veel meer.

Sydney Campus - Executive Business Centre

Gelegen in het centrale zakendistrict van de stad, de Sydney Campus beschikt over state-of-the-art onderwijsfaciliteiten en een professionele leeromgeving. Op de campus, een lounge zijn beschikbaar voor studenten om te zitten, praten, eten en studeren samen. Deze ideale positie betekent dat studenten in het centrum van het aansluiten van transportroutes, waardoor het gemakkelijk te pendelen naar klassen. Veel van Sydney's toeristische en sportieve attracties, evenals de winkels en entertainment terrein zijn letterlijk op de campus deur. Een bloeiende levendige lokale economie betekent dat de studenten hebben een groot aantal part-time werk mogelijkheden in de buurt-by, maar ook toegang tot de grote hotels, toerisme ventures en evenementen bedrijven.

Accommodatie - Leura

Studenten wonen op de campus en maak levenslange vriendschappen met studenten uit meer dan 40 landen. De campus wordt gerund als een gesimuleerde hotel met studenten zijn de gasten evenals het personeel, wat betekent dat ze worden ondergedompeld in de wereld van de gastvrijheid. Studenten wonen in twin share hotel stijl kamers, allemaal met eigen ensuite badkamer, telefoon en 24/7 Wi-Fi internet. De kamers worden eenmaal per week schoongemaakt en alle beddengoed wordt verstrekt.

Accommodatie - Sydney

De Sydney campus is niet-residentiële en studenten beveiligen van hun eigen accommodatie. Studenten kunnen gemakkelijk vinden accommodatie want er zijn tal van opties beschikbaar in de buurt.

De school heeft bevestigd accommodatie op aanvraag (afhankelijk van beschikbaarheid) en is een 20 minuten lopen, of een korte busrit van de campus. Deze accommodatie is in een appartement met 3 of 4 eenpersoonskamers, delen met andere BMIHMS studenten. Inbegrepen is een ingerichte slaapkamer en woonkamer, een kitchenette (met servies en keukengerei), televisie en internet. Studenten hebben toegang tot een wasserij hebben.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels

Bekijk Master programma's » Bekijk Bachelors »

Programma's

Deze school biedt ook:

Master

Masters Degree Global Business Management

Campus Voltijd 2 jaar July 2018 Australië Sydney

Deze cursus is bedoeld voor ervaren professionals die hun carrière of professionals te wijzigen of te versterken met een bachelordiploma die hun studie naar een ander niveau. Het biedt een internationale business management kwalificatie die zakelijk inzicht vergroot voor de wereldwijde gastvrijheid en / of diensten organisatie mindset. [+]

Cursus Toelatingseisen Graad Kwalificatie LEEFTIJD Engels Taalvaardigheid Kwalificatie Global Business Management meester 21+ 6.5 IELTS ((i) of gelijkwaardig) Erkende bachelor degree (een veld) Hoe onze postdoctorale opleiding werken Deze cursus is bedoeld voor ervaren professionals die hun carrière of professionals te wijzigen of te versterken met een bachelordiploma die hun studie naar een ander niveau. Het biedt een internationale business management kwalificatie die zakelijk inzicht vergroot voor de wereldwijde gastvrijheid en / of diensten organisatie mindset. Alle lessen worden gehouden op onze niet-residentiële Executive Business Centre in Sydney. Deze locatie heeft als bijkomend voordeel dat het dicht bij het centrum van de internationale bedrijven in Australië, die de kans om te netwerken terwijl u uw studies uit te voeren. Course Units Samenvatting In de onderstaande lijst vindt u informatie van elk van de eenheden in de Global Business Management Master graad gedurende de 2 jaar van de studie. Er wordt alles aan om de juistheid van de informatie-eenheden te waarborgen en docenten wel eens veranderen. Studenten moeten altijd verwijzen naar de "Student and Staff Information System" (SSIS) voor up-to-date informatie over de docenten, leerresultaten en beoordelingscriteria items. Jaar 1 Jaar 2 GBM901 The Global Mindset GBM914 Research Methods GBM902 Global Organisation GBM910 Marketing Across Borders (E) GBM903 Strategische Awareness GBM911 Veerkrachtige Bedrijven (E) GBM904 voor ondernemerschap en innovatie GBM912 Onderhandelen en Conflict Resolution (E) GBM905 Global Projects GBM913 evalueren technologie voor Global Business (E) GBM906 The Global Economy GBM915 Research Project (E) GBM907 Business Ethics GBM916 Global Human Resources Management... [-]

Meester Van De Internationale Hotel Management

Campus Voltijd 2 jaar July 2018 Australië Sydney

Bij het overwegen van postdoctorale studie is het belangrijk om rekening te houden met de reputatie van de instelling. Het zal geven aan een werkgever de kwaliteit van het onderwijs de student heeft ontvangen. De Blue Mountains, Master of International Hotel Management cursus is ontworpen als antwoord op de vraag van zakelijke organisaties. Dit is om de behoefte aan professionals met hogere kwalificaties en van competitieve individuen die hun doorstroom versnellen voldoen. [+]

Master of International Hotel Management Bij het overwegen van postdoctorale studie is het belangrijk om rekening te houden met de reputatie van de instelling. Het zal geven aan een werkgever de kwaliteit van het onderwijs de student heeft ontvangen. De Blue Mountains, Master of International Hotel Management cursus is ontworpen als antwoord op de vraag van zakelijke organisaties. Dit is om de behoefte aan professionals met hogere kwalificaties en van competitieve individuen die hun doorstroom versnellen voldoen. Hoe onze postdoctorale opleiding werken Deze cursus stelt studenten of mensen die hun loopbaan, de kans om hun gastvrijheid kennis en vaardigheden te verbeteren met een hogere kwalificatie, waarin loopbaanontwikkeling kan versnellen ontwikkelen. Het wordt uitgevoerd op de campus van Sydney met een aantal praktische onderdelen uitgevoerd op de Leura campus meer dan blokken van 3/4 dagen. Dit is een unieke Master Degree verstrekken het extra voordeel van een industrie plaatsing als een geïntegreerd onderdeel van het curriculum. Course Units Samenvatting In de onderstaande lijst vindt u informatie van elk van de eenheden in de International Hotel Management Master graad gedurende de 2 jaar van de studie. U kunt een overzicht van een eenheid bekijken door te klikken op de link of de play-symbool. Er wordt alles aan om de juistheid van de informatie-eenheden te waarborgen en docenten wel eens veranderen. Studenten moeten altijd verwijzen naar de "Student and Staff Information System" (SSIS) voor up-to-date informatie over de docenten, leerresultaten en beoordelingscriteria items. Jaar 1 Jaar 2 MHC601 Accounting and Finance voor Managers... [-]

Videos

Welcome to The Blue Mountains International Hotel Management School

Contact
Bezoekadres
Blue Mountains International Hotel Management School
Leura Campus
No 1 Chambers Road

Leura, New South Wales, 2780 AU
Bezoekadres
Blue Mountains International Hotel Management School
Sydney Campus
Level 4, 540 George Street

Sydney, New South Wales, 2000 AU