Lees de Officiële Beschrijving

Over ons

De Australische training

Hier bij ATQ College geloven we dat de juiste training en opleiding zal openen - "Worlds of Opportunity"

Onze missie

Hier bij ATQ College leggen we veel nadruk op de kwaliteit en standaard van cursussen die we leveren. We streven ernaar om bankzetter te zijn in onze branche, door voortdurend de behoeften van onze deelnemers te onderzoeken en ervoor te zorgen dat deze behoeften op de juiste manier worden onderhouden.

Ons doel is om een ​​duurzame relatie met onze studenten op te bouwen en te behouden met als doel om ervoor te zorgen dat de vaardigheden die ze hebben opgedaan via ATQ College, helpen - "Worlds of Opportunity"

Onze trainers

Hier bij ATQ College, zorgen we ervoor dat alle trainers volledig gekwalificeerd en getraind zijn om de beste lesgeven aan onze studenten te garanderen. We streven ernaar onze studenten met praktische ervaringen te presenteren in praktische sessies door interactieve lesmethoden in te voeren in onze kwalificaties. We staan ​​erop dat al onze trainers tegemoet komen aan de individuele leerbehoeften (meerderheid tweetalige talen), en alle pogingen zullen worden gedaan om een gestroomlijnde en plezierige leerervaringen bij ATQ College.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Australian Training & Qualification College
Website
Telefoonnr.
1300 687 287