Lees de Officiële Beschrijving

In de Aziatische eeuw waarin we leven, de ANU College van Azië en de Stille Oceaan is een van 's werelds toonaangevende centra voor onderwijs en onderzoek op het gebied - een positie die we hebben gewerkt aan sinds de eeuw voor.

Het College heeft zijn wortels in de Universiteit van de Research School of Pacific Studies en de School van Oosterse Talen, opgericht in respectievelijk 1946 en 1952. De Research School was een van de oprichters instelling van ANU, opgericht naar Australië bemoeienis met en begrip van de wijk te rijden, evenals vestigen de universiteit als een wereldwijd centrum van uitmuntendheid in onderzoek, onderwijs en invloed op Azië en de Pacific. De School van Oosterse talen werd opgericht om diplomaten en ambtenaren in het Chinees, en later Japans, Bahasa Indonesia en Maleis trainen. Tien jaar later, de school werd de baanbrekende Faculteit Asian Studies, de eerste en enige faculteit aan een Australische universiteit gewijd aan een regionale specialisatie.

Tegen 1968 Aziatische en Pacific studies bij ANU waren booming; inschrijvingen in het Indonesisch had ingehaald die in het Frans, en de Universiteitsbibliotheek had opgebouwd een van de beste Aziatische collecties ter wereld. Global bijval werd vastgezet voor de faculteit in 1971, toen het gastheer van de Internationale Congres van oriëntalisten, bijgewoond door 1.200 internationale experts.

Teaching expertise en academische excellentie zijn hoekstenen van de Aziatische en Pacific studies geweest bij ANU sinds deze vroege dagen. De universiteit is trots onder zijn voormalige docenten Sir John Crawford, een pionier in het bouwen van een Azië-Pacific economische en politieke gemeenschap op te nemen; AL Basham, auteur van wat vandaag de dag de meest gebruikte inleiding op de Indiase beschaving blijft; Stephen Wurm, 's werelds meest vooraanstaande expert op het gebied van de talen van Nieuw-Guinea; en Hedley Bull, een belangrijke geleerde op de internationale betrekkingen.

Uit deze visionairs en sterke fundamenten, heeft het College vandaag uitgegroeid tot de grootste assemblee van regionale deskundigen in de Engels-sprekende wereld te hosten. Wij hebben het breedste scala van cursussen over Azië en de Pacific in Australië, en bieden het grootste aantal Aziatische en Pacifische taalprogramma's. Een gebaar naar de regio en de wereld, het college is het centrum voor Australië en intellectuele betrokkenheid met de samenleving, de cultuur, de economie en de werelden van het denken van Azië en de Stille Oceaan.

Onder academische colleges van de universiteit, de ANU College van Azië en de Stille Oceaan blijft uniek voor haar regionale focus. Maar, in tegenstelling tot de grote meerderheid van de andere geografisch gewijd faculteiten over de hele wereld, het college heeft een verbintenis tot disciplinaire kracht, vooral in de politieke wetenschappen, economie, geschiedenis, antropologie, recht, archeologie en taalkunde bewaard gebleven, met een benijdenswaardige internationale reputatie in alle deze disciplines.

Voortbouwend op onze indrukwekkende geschiedenis, vandaag onze onderwijzend personeel nog steeds vooraanstaande academici internationaal erkend als leiders in hun vakgebied - waaronder Professor Hugh White, Australië's toonaangevende analist op strategie en intelligentie; Professor Hilary Charlesworth, wereldberoemde expert op het internationaal recht en de mensenrechten; en professor Nicholas Evans, een toonaangevende taalkunde expert die werkt onvermoeibaar redden bedreigde talen over de hele wereld.

Met focus op Azië en de Stille Oceaan nu meer relevant dan ooit van het college, ANU is onbetwist de beste plek om de volgende generatie van regionale specialisten voor te bereiden op de uitdagingen van deze eeuw, en de Australische plaats daarin.

Opleidingen te volgen in:
  • Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Onze masterprogramma's combineren naadloos de strenge studie van kwesties en theorieën in internationale relaties, waarin de discussie wordt geïntroduceerd, waarbij zowel ... [+]

Studeert internationale betrekkingen aan ANU betekent dat je gaat studeren het beste programma in zijn soort in Australië en afstuderen met een van de meest gerespecteerde graden op dit gebied in de wereld. De Master of International Relations is het enige internationale relatieprogramma in Australië dat een zorg maakt voor de wereldwijde politiek, die disciplinaire innovaties in gedachten en praktijken leidt en een betrokkenheid bij de regio Azië-Pacific maakt. Het programma geeft u een goed begrip van de dringende problemen van onze tijd door u toegang te geven tot wereldwijd erkende experts in face-to-face seminars.

In deze mate leren de leerlingen zich verheugen op de grote politieke en veiligheidstendensen die plaatsvinden in de regio en de wereld, en komen overeen met de belangrijke debatten op het gebied van internationale betrekkingen. De Master of International Relations stimuleert en stelt studenten in staat hun eigen wereldbeelden te vormen en hun eigen analyses te genereren van de belangrijke problemen die onze wereld vormen vandaag.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

De Master in Aziatische en Stille Oceaan Studies zal u voorzien van de regionale aarding en onderzoekskennis die u nodig hebt om af te leiden als leider van de Aziatische ... [+]

Met de economische, politieke en strategische toekomst in Australië die steeds meer verband houden met de regio Azië-Pacific, proberen professionals over een reeks sectoren hun beroepskennis op te sporen over de talen, culturen, economieën, geschiedenissen, politiek en samenlevingen van onze buren.

De Master in Aziatische en Stille Oceaan Studies zal u voorzien van de regionale aarding en onderzoekskennis die u nodig hebt om af te leiden als leider van de Aziatische eeuw. Het programma biedt een brede waaier aan cursussen met een Aziatische en Stille Oceaan focus en stelt studenten in staat om specifieke gebieden van specialisatie op specifieke gebieden van de Aziatische en Stille Oceaan regio's of in disciplines te volgen die op regionale casestudies trekken. In dit programma wordt u geleerd door enkele van de meest prominente geleerden van Azië en de Stille Oceaan ter wereld.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

De Master of Diplomacy is uw weg naar professionele vooruitgang, waardoor u kennis geeft over praktijken van internationale zaken en real-world vaardigheden om uw land of ... [+]

De Master of Diplomacy is uw weg naar professionele vooruitgang, waardoor u kennis geeft over praktijken van internationale zaken en real-world vaardigheden om uw land of organisatie op internationaal niveau effectief te vertegenwoordigen.

De graad biedt spannende studie- en loopbaanopties in de belangrijke en prestigieuze arena van diplomatieke praktijk. U wordt geleerd door internationaal erkende onderzoeksleden uit het Azië-Pacific College of Diplomacy en senior diplomaten uit Australië en elders. U wordt afgestudeerd aan een universiteit van wereldklasse die u stevig positioneert in het centrum van een wereldwijd netwerk van leidende geleerden en beleidsmakers.

Werkgelegenheid ... [-]
Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Het programma zal u uitrusten met de instrumenten van geavanceerde economische analyse, en de vaardigheid om deze toe te passen op het economische beleid voor handel, fin ... [+]

Word lid van een internationaal gerenommeerd netwerk van toonaangevende economische beoefenaars en onderzoekers op Crawford School en afgestudeerd met een wereldclassieke master in internationale en ontwikkelingseconomie.

Het programma zal u uitrusten met de instrumenten van geavanceerde economische analyse, en de vaardigheid om deze toe te passen op het economische beleid voor handel, financiën, ontwikkeling en het milieu. U kunt kiezen uit keuzevakken, waaronder internationale handel, bank- en monetair beleid, economische ontwikkeling, econometrische methoden, economische regelgeving en milieu- en natuurbeleid.

Leerresultaten

Na het succesvol afronden, zullen de studenten de vaardigheden en kennis om te hebben:... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Wilt u een van de belangrijkste en meest complexe ecologische problemen van de mensheid aan te pakken? De ANU Master of Climate Change programma biedt aanzienlijke breedt ... [+]

Wilt u een van de belangrijkste en meest complexe ecologische problemen van de mensheid aan te pakken? De ANU Master of Climate Change programma biedt aanzienlijke breedte en kracht in het veld door middel van toegang tot toonaangevende expertise op het gebied van klimaatverandering wetenschap en beleid, omvattende wetenschap, economie, recht, beleid en governance aspecten van de klimaatverandering kwetsbaarheid, adaptatie en mitigatie. Dit betekent dat u een uniek programma van geavanceerde leren, aangepast aan uw individuele interesses en vaardigheden kunnen ontwikkelen.

Ons programma omvat kernthema's van de klimaateffecten, kwetsbaarheid en aanpassing, klimaatverandering economie en beleid, en methodologische benaderingen. Keuzevakken kunnen gekozen worden uit een breed scala van onderwerpen die voor uw educatieve doelen aan te passen.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

De Master of Public Administration programma is ontworpen voor toekomstige leiders van de overheid, het maatschappelijk middenveld en marktorganisaties die verantwoordeli ... [+]

De Master of Public Administration programma is ontworpen voor toekomstige leiders van de overheid, het maatschappelijk middenveld en marktorganisaties die verantwoordelijk zijn voor het nastreven van het algemeen belang. Het integreert theorie en praktijk in het vergroten van begrip, kennis en vaardigheden die essentieel zijn voor het management en leiderschap van publieke organisaties. Het doet dit door middel van verschillende analytische lenzen die een analyse maken van de complexiteit en uitdagingen van het organiseren van publieke acties binnen en over de staat, de markt en het maatschappelijk middenveld.

De verplichte en kernonderwerpen verkennen hedendaagse publieke problemen en dilemma's lokaal, regionaal en globaal. De nadruk ligt op belangrijke disciplinaire en interdisciplinaire perspectieven op het gebied van overheidsdiensten, management en governance, die kunnen worden geclusterd als overheidsinstellingen en -processen, wet en regelgeving, financiering van de overheidssector, economisch beleid en management, milieu en landbouw en internationaal bestuur en beleid. Het hele doel is debat te bevorderen en vergelijkende inzichten te bieden om de dynamiek van continuïteit en veranderingen in overheid en bestuur aan te pakken.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Deze graad onderzoekt de processen, instellingen en praktijken van het openbare beleid. Het is ontworpen voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het nastreven van ... [+]

Deze graad onderzoekt de processen, instellingen en praktijken van het openbare beleid. Het is ontworpen voor afgestudeerden die geïnteresseerd zijn in het nastreven van een carrière in, of momenteel werken in, openbare beleid binnen of buiten de overheid. Core courses bieden studenten een solide basis in beleidsprocessen, bestuursinstellingen, beleidsanalyse en onderzoek.

De graad geeft studenten ook belangrijke vaardigheden om het openbare beleid te analyseren en te onderzoeken en overtuigend over beleidsrelevante zaken te communiceren. Door middel van interactief en case-based onderwijs debatteren en reflecteren studenten over de uitdagingen van het overheidsbeleid in een dynamische, onderling verbonden, wereldwijde en steeds digitale wereld. Ontworpen en geleerd door wereldklasse openbare politiek geleerden van de Crawford School of Public Policy op ANU, staat deze masteropleidingen afgestudeerden voor succesvolle en productieve carrières in het openbare beleid.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

De Master of Environmental Management en Ontwikkeling zal je carrière boost in beheer van natuurlijke hulpbronnen en het milieubeleid, en het verbeteren van uw profession ... [+]

De Master of Environmental Management en Ontwikkeling zal je carrière boost in beheer van natuurlijke hulpbronnen en het milieubeleid, en het verbeteren van uw professionele mogelijkheid om te reageren op de complexe uitdagingen van duurzame ontwikkeling.

Aangeboden door de internationaal bekende Crawford School, zal het programma u uitrusten met de theoretische kennis en praktische vaardigheden die je nodig hebt om bij te dragen aan de doelstellingen van de economische levensvatbaarheid, sociale aanvaardbaarheid en ecologische duurzaamheid in verschillende sociale en politieke context.

Focusgebieden omvatten biodiversiteitsbehoud, voedselzekerheid, klimaatverandering, sociale gevolgen, milieubeheer en beheer van primaire hulpbronnen zoals water, visserij, bossen en mineralen... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Dit programma biedt de instrumenten van economische analyse op een gevorderd niveau en past deze toe op het beleid, met de nadruk op het milieu en de hulpbronnen. Special ... [+]

Dit programma biedt de instrumenten van economische analyse op een gevorderd niveau en past deze toe op het beleid, met de nadruk op het milieu en de hulpbronnen. Specialisatiegebieden die onder keuzevakken behoren, zijn onder meer: ​​landbouw- en hulpbranche economie, kosten-batenanalyse, economische ontwikkeling, econometrische methoden, economische regelgeving, en milieu- en natuurlijk beleid. Een gemeenschappelijk thema in al deze cursussen is de integratie van milieu-en resource beslissingen in de bredere context van de nationale en internationale economische beleid.

Afgestudeerden vinden klaar werkgelegenheid met universiteiten, nationaal en internationaal beleid agentschappen, toonaangevende bedrijven en maatschappelijke organisaties.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

Met een meester van het nationale veiligheidsbeleid krijgt u een uniek, diepgaand inzicht in de veiligheidsuitdagingen die landen in onze regio en de wereld geconfronteer ... [+]

Met een meester van het nationale veiligheidsbeleid krijgt u een uniek, diepgaand inzicht in de veiligheidsuitdagingen die landen in onze regio en de wereld geconfronteerd hebben.

Als student van de National Security College, wordt u lid van een ondersteunende en hartstochtelijke gemeenschap van studenten, alumni en nationale veiligheidspraktijken. U wordt betrokken bij wereldleiders op het gebied van nationaal veiligheidsonderzoek, met de bredere nationale veiligheidsgemeenschap, en met leiders in overheid, politiek, bedrijven en NGO's in Australië en internationaal.

De Master of National Security Policy is geëvolueerd als een uitdagend en belonend onderzoeksprogramma en betwistbaar leren voor ambitieuze professionals die willen:... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Australian National University - College Of Asia & The Pacific

De Master of Strategic Studies combineert de theoretische en praktische expertise van toonaangevende academici en beleidsmakers om Australië's voornaamste strategische st ... [+]

De Master of Strategic Studies combineert de theoretische en praktische expertise van toonaangevende academici en beleidsmakers om Australië's voornaamste strategische studieprogramma te leveren. Dit unieke en hooggeplaatste ANU-afgestudeerde programma opent de juiste deuren voor studenten die een succesvolle loopbaan in het strategisch en veiligheidsbeleid zoeken.

Het programma is ontworpen voor afgestudeerden die hun loopbaan in het defensiebeleid, buitenlandse zaken, veiligheid, intelligentie, academie en journalistiek willen lanceren of bevorderen. Afgestudeerden ontwikkelen vaardigheden die relevant zijn voor organisaties zoals niet-gouvernementele organisaties, denktanks, milities en buitenlandse ministeries.... [-]

Australië Canberra
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
2 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands