Lees de Officiële Beschrijving

Over AMPA

De Academie voor muziek en uitvoerende kunsten (AMPA) is een van de toonaangevende tertiaire aanbieders van podiumkunstenonderwijs in Australië.

Jongeren die meer dan 20 jaar jonge kunstenaars opleiden en inspireren, blijft zich inzetten voor het leveren van de hoogste kwaliteit in niet-gegradueerde en postdoctorale opleidingen gericht op de podiumkunsten, inclusief hedendaagse, jazz en klassieke muziek, dansvoorstellingen (modern, ballet, jazz, hedendaags en hiphop). ), muziektheater, compositie / muziekproductie en kunstbeheer.

Met zijn onderscheidende persoonlijke benadering, hooggekwalificeerd onderwijzend personeel, nadruk op studie op basis van prestaties en individuele studieontwerpen, biedt AMPA talentvolle kunstenaars de vaardigheden die essentieel zijn om te slagen als musici, dansers, uitvoerende kunstenaars, componisten, producenten, choreografen, regisseurs, docenten en professionals in de industrie in Australië en de rest van de wereld. Gezien de eisen van dergelijke zeer concurrerende industrieën, is de ultieme prioriteit van AMPA om inspirerende en bekwame kunstenaars te ontwikkelen die een blijvende impact zullen laten op welk gebied ze ook kiezen.

105985_pexels-photo-995301.jpeg

Higher Education Accreditation

  • AMPA is een geregistreerde aanbieder van hoger onderwijs via de Australische overheid - Kwaliteits- en normenbureau voor tertiair onderwijs (TEQSA)
  • AMPA is een geregistreerde FEE-Help-provider voor al haar cursussen
  • AMPA is geregistreerd in het Commonwealth Register of Institutions and Courses for Overseas Students (CRICOS)
  • AMPA is AUSTUDY / ABSTUDY goedgekeurd voor alle voltijdcursussen
  • AMPA is lid van de Australian Council of Private Education and Training (ACPET)

Missie

De missie van AMPA is het bieden van de hoogste standaard voor muziek- en podiumkunstenonderwijs door middel van:

  • Het leveren van tertiaire programma's, training en onderzoek van internationale kwaliteit;
  • De afgestudeerden gemachtigd met meer kennis, vaardigheden en professionele praktijken;
  • De inspiratie voor creativiteit, waardering en toewijding aan muziek en kunst in alle mensen

Visie

AMPA is vastbesloten om leider te worden in muziek- en kunsteducatie in Australië en daarbuiten, en streeft voortdurend naar onderscheid in prestaties, creativiteit en wetenschap. Studenten worden opgeleid volgens de hoogste normen op basis van de best mogelijke professionele praktijk. Door onze afgestudeerden, faculteit en gemeenschap, probeert AMPA een positieve invloed te behouden op de arena van muziek en podiumkunsten.

105986_pexels-photo-1210530.jpeg

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Master

Australian Academy Of Music And Performing Arts (AMPA)

De Master of Music aan AMPA is ontworpen om afgestudeerde studenten de mogelijkheid te bieden om de muziekindustrie op een hoger elitair niveau te betreden door hun prest ... [+]

Cursus overzichtKwalificatie: Master of Music (performance)Duur: 4 semesters (2 jaar) voltijds of deeltijds equivalent. Studenten kunnen na 2 semesters stoppen met een Graduate Diploma of Music (Performance).Fee-HELP: beschikbaarCRICOS: M.Mus. (Perf.) 081572D | Grad.Dip.Mus. (Perf.) 081573CNa voltooiing van de eerste twee trimesters kunnen studenten afsluiten met een Graduate Diploma of Music (Performance) en na voltooiing van 4 trimesters kunnen studenten afsluiten met een Master of Music (Performance).

StudiegebiedenPRINCIPALE STUDIE: Alle studenten ontvangen 18 x individuele, 1 uur durende lessen over een gekozen instrument of stem voor elk semester in de cursus.ENSEMBLE: Ontwikkel een reeks professionele samenwerkingsvaardigheden om deel te nemen, te regisseren en binnen een groep te presteren. Door middel van een scala aan instrumentale en vocale combinaties in een breed scala aan genres, ontwikkelen studenten vaardigheden op het gebied van improvisatie, transcriptie, transpositie, interpretatie, duizeligheid, ensemblaire richting, begeleiding en repetitietechnieken.ACADEMISCHE STUDIES: De studie van muziekwetenschap die geschikt is voor de uiteenlopende disciplines van de creatieve industrie. Deze vallen typisch binnen de paradigma's van onderzoek met kritische vragen en praktijkgericht onderzoek.ELECTIVES: Relevant voor singer-songwriters of studenten die twee instrumenten willen leren, de unieke Second Study bij AMPA biedt 18 x individuele, 30 minuten durende lessen elk trimester. Of kies uit keuzevakken om je diploma's aan te vullen en te verfijnen, zoals muziektheater, muziekindustrie, studioleren, opnemen, produceren, grafieken schrijven en meer. In de fasen 3 en 4 stromen studenten over naar postuniversitaire onderzoekseenheden om onderzoeks-, analyse- en schrijfvaardigheden te ontwikkelen, evenals kritisch denken, creatief denken, synthese en conceptualisering.Cursusoverzicht... [-]
Australië Surry Hills
May 2019
Voltijd
Deeltijd
2 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Address
136 Chalmers Street
NSW 2010 Surry Hills, Nieuw-Zuid-Wales, Australië