Academy of Information Technology

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Het kiezen van de juiste opleiding provider is misschien wel de belangrijkste beslissing die u ooit zal maken. AIT's hands-on praktische aanpak zal u diepgaande ervaring en een breed scala aan tools geven om uw succes in de creatieve en digitale industrie te waarborgen.

AIT biedt bachelor graden en diploma cursussen waar je kunt specialiseren in film maken, Games Design, Animation, Digital Design, Apps & Software Development en Business. Onze cursussen zijn sterk gericht op het waarborgen van je 'job ready' door het geven u hands-on en maatwerk in het onderwijs, stagemogelijkheden, portfolio-ontwikkeling en industrie verbindingen.

Onze holistische benadering van uw onderwijs betekent dat we niet alleen produceren ontwerpers of animators met een vaardigheid, we helpen om professionals met een breed scala aan talenten die kunnen passen en te groeien naar steeds veranderende eisen van de industrie. Hier is de reden waarom AIT is de beste keuze voor creatieve mensen.

Wij begrijpen de industrie We zijn snel te vangen en aan te passen aan steeds veranderende trends om ervoor te zorgen dat onze studenten hebben een competitief voordeel met de nieuwste kennis en praktische vaardigheden die gewenst zijn in de industrie.

Gepersonaliseerde Experience Onze campus is intiem, dus we weten dat je door de naam en kan grote persoonlijke ondersteuning te bieden. Onze kleine klassen betekenen leer je in een ontspannen en hechte sfeer waar meer individuele aandacht wordt gegeven aan uw educatieve ervaring. AIT is een geweldige plek om advies over je carrière pad ontvangen als onze leraren hebben uw succes als hun nummer een prioriteit.

Kwaliteit Cursussen AIT heeft een uitstekende reputatie voor het aanbieden van kwaliteit cursussen. AIT is erkend door de Australische Computer Society en is de eerste tertiaire provider in Australië om een ​​Bachelor of IT (Mobile Applications Development) bieden. Cursussen AIT's kunt u uw studie voort te zetten in de master of post-graduate opleidingen in Australië toonaangevende universiteiten.

State-Of-The-Art Campus We hebben een levendige leeromgeving zowel binnen als buiten de campus, dat is gecentreerd rond creativiteit en open ruimte. We hebben een gezellige en multiculturele omgeving dat maakt onze studenten zich thuis voelen op de campus en geeft hen de vrijheid om hun creatieve vaardigheden willen ontwikkelen.

Nieuwste apparatuur en software U kunt de kunst van interactieve digitale media beheersen met ons enorme aanbod van professionele multimedia-apparatuur en software zoals Australië's eerste markerless Motion Capture systeem, Unreal Development Kit (UDK), de krachtige Autodesk Motion Builder, Autodesk Mudbox en de Adobe Creative Cloud Suite.

Gain Praktische Business Experience U zal van essentieel belang projectmanagement methoden, marketing vaardigheden en zakelijke kaders leren om ervoor te zorgen je weet hoe voor te bereiden en te presenteren uw portefeuille van de werken op de markt. AIT is bedoeld voor alle studenten om werk klaar 'door middel van workshops voor professionele ontwikkeling en de industrie netwerkmogelijkheden zijn.

Een breed scala aan vaardigheden AIT studenten studeren een breed scala aan onderwerpen en methoden binnen de digitale media bol. Dit betekent dat je belangrijke digitale vaardigheden die over meerdere velden kunnen worden overgedragen binnen de creatieve industrie te ontwikkelen. AIT is een van de weinige organisaties in Australië aan te leren met een markerless motion capture systeem wat betekent dat je ook afstuderen met unieke en industrie relevante ervaring.

Fast Track Your Onderwijs Onze flexibele cursus structuur, regelmatige startdata en het hele jaar door lessen zorgen ervoor dat u snel bijhouden van uw opleiding en voltooien van een Bachelor Degree in slechts 2 jaar.

FEE-HELP & VET FEE-HELP Goedgekeurd Binnenlandse studenten hebben toegang tot FEE-HELP & VET FEE-HELP goedgekeurde cursussen, zodat je niet hoeft te een upfront collegegeld oplopen en kan studeren met financiële gemoedsrust.

Wegen naar Universiteit Cursussen AIT bieden trajecten aan de Universiteit van Sydney, de Universiteit van Wollongong, Macquarie University, de University of Central Queensland en de University of Technology Sydney.

Locaties

Sydney

AIT Academy of Information Technology

Address
Level 2, 7 Kelly Street
2007 Sydney, Nieuw Zuid-Wales, Australië
Telefoonnr.
+61 2 9211 8399

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden