Scholen in Armenië

Top Scholen in Armenië 2018/2019

Op deze pagina kunt u zoeken naar universiteiten, hogescholen en Business scholen in Armenië. Vind je snel alle informatie over de top gerangschikt universiteiten in Armenië. Klik op "lezen " voor een uitgebreide beschrijving van de universiteit en een overzicht van de opleidingen aangeboden.

Zoek universiteiten in Armenië en bladeren door hun programma's aan degenen die het beste bij u past te vinden. Krijg alle informatie over de verschillende studiemogelijkheden in Armenië en vergelijk het collegegeld en de duur van de studie. U kunt tijd en contact universiteiten in Armenië rechtstreeks opslaan: vul het "Vraag gratis informatie " formulier, dat u in contact brengen met het Admissions Office.

Start het zoeken naar uw toekomstige onderwijs meteen!

1 Resultaten in Armenië

American University of Armenia

Master MSc MA Armenië Jerevan September 2018

over AUA De Amerikaanse Universiteit van Armenië (AUA) is een particuliere instelling voor hoger onderwijs, het aanbieden van een global education in Armenië. AUA is verbonden aan de Universiteit van Californië en geaccrediteerd door het WASC Senior Hogeschool en Universiteit Commissie, 985 Atlantic Avenue, # 100, Alameda, CA 94501, 510.748.9001. Opgericht in 1991, AUA zorgt voor een hoge-kwaliteit, graduate en undergraduate onderwijs dat maatschappelijk engagement stimuleert en… [+] bevordert de democratische waarden, het bevorderen van de wetenschap in een omgeving die waarden en ontwikkelt academische uitmuntendheid, vrij onderzoek, integriteit, beurs, leiderschap en dienst aan de samenleving. AUA's graduate programma biedt een master's graden in acht vakgebieden: Bedrijfskunde, Technische Bedrijfskunde en Systems Management, Computer and Information Science, Politicologie en Internationale Zaken, Economie, volksgezondheid, recht en onderwijzen van Engels als vreemde taal. Deze programma's zijn bedoeld om kritische analyse en de diepte van kennis te ontwikkelen door middel van geavanceerde cursussen, onafhankelijke studie en onderzoek. undergraduate programma AUA biedt bachelor-opleidingen in het Engels en communicatie, Computational Sciences en Business. Via haar undergraduate opleidingen, de Universiteit biedt studenten de diepte van kennis voor carrière voorbereiding en verdere studies en breedte en een fundament van algemene kennis en vaardigheden voor een leven lang leren. De Amerikaanse Universiteit van Armenië is geregistreerd als de Amerikaanse Universiteit van Armenië Corporation, een 501 (c) 3 non-profit in de staat Californië en is geregistreerd als de Amerikaanse Universiteit van Armenië Foundation- een stichting (Հիմնադրամ) in de Republiek Armenië. [-]