Lees de Officiële Beschrijving

35 jaar ervaring, een duurzame ontwikkeling en Constant

In Vatel, maken we operationele medewerkers en managers van de International Hospitality en Toerisme. Met een ervaring van 35 jaar, onze 31 scholen over de hele wereld te leren zijn 7.000 studenten hetzelfde programma, op basis van internationalisering en op basis van de afwisseling van de theoretische kennis en de beroepspraktijk.

Dit concept is zeer succesvol geweest: onze 29.000 afgestudeerden, genaamd "Vatelians 'oefenen in de meest prestigieuze vestigingen in de wereld. 80% van hen volgen een carrière in de horeca en het toerisme, functies bekleden van directeur-generaal in hotelketens en van onafhankelijke instellingen, Operations Director, Administratief, Sales, Marketing, van menselijke of financiële middelen. Ook zijn Managers Public Relations, Events, Reception Manager ... Als voor de resterende 20% wordt ingehuurd door andere sectoren, met name in de luxe-industrie, die werd verleid door hun vaardigheden.

All "Vatelians" vormen een dynamisch, solide en waardevol netwerk, zowel voor de student die streeft naar zijn praktijken te realiseren, en voor de recente afgestudeerde op zoek naar werk in elke regio van de wereld. Vatel, vandaag 's werelds grootste groep in het onderwijs van Hotel and Tourism Management, voldoet aan alle voorwaarden voor de afgestudeerden hebben een internationale en multiculturele profiel om te slagen in je carrière.

Vatel's missie: de professionele realiteit te sluiten

Bereid jonge generaties om in hun eigen toekomst op te bouwen in het toerisme en internationale gastvrijheid.

De toerisme-industrie naar voren brengt voor 20 jaar. Geconfronteerd met de economische, politieke en sociale crisis, het blijft een veilige waarde op lange termijn.

Als bewijs, op lange termijn prognoses van de World Tourism Organization:

Het aantal internationale toeristen over de hele wereld zal toenemen met 3,3% per jaar tussen 2010 en 2030, tot 1.800 miljoen euro in het laatste; Tussen 2010 en 2030 het aantal zal naar verwachting om te reizen naar opkomende bestemmingen verhoogd twee keer zo snel (+ 4,4% per jaar) dan in de ontwikkelde economieën (+ 2,2% per jaar) Het marktaandeel van de opkomende economieën is verhoogd van 30 tot 47% tussen 1980 en 2012, en moet 57% te bereiken in 2030, wat overeenkomt met meer dan een miljard internationale toeristische reizen

Bijgevolg internationale hotel groepen blijven vermenigvuldigen ter wereld. Om zijn groei te begeleiden, die ze nodig hebben operationele medewerkers en managers, in staat om te werken in een multiculturele context, om een ​​team, ongeacht de nationaliteit, dat het bestaan ​​te leiden. Ze zoeken jonge afgestudeerden handhavers die kennis niet alleen van een grote school van de bedrijfsvoering, maar ook de verworven vaardigheden en weten hoe ze kenmerken van het hotel gedragen.

Wereldwijd zien we twee verschillende types van de bedrijfsvoering in het hotel groepen:

Europees management. Het werd gebouwd over twee eeuwen geschiedenis van het hotel. Het is gericht op de kwaliteit van de dienstverlening en klanttevredenheid. Het houdt rekening met alle culturele aspecten van de opdrachtgever, het land waar het wordt uitgevoerd de inrichting en personeel met behulp van ... Angelsaksische management. Veel meer recent, wordt beheerst door de eis van de financiële resultaten en voert de procedures die moeten worden nageleefd door werknemers

Vatel heeft het standpunt van het Europees management onderwijs en het overdragen van de kunst van het ontvangen van de Franse, wereldwijd erkend als een teken van kwaliteit, smaak en uitmuntendheid genomen.

Het doel van Vatel: het succes van hun leerlingen

Ontwikkel je vaardigheden Geef hen de middelen om hun professionele ambities waar te maken Stel een opleiding die voldoet aan de verwachtingen van de professionele wereld

Alle Vatel pedagogie is daarom bereid daartoe. De Vatel geest, die verkregen zijn voor het leven

Het berust op vijf pijlers:

Maak nauwe banden tussen studenten en hun schoolloopbaan Vatel, die ze ervan overtuigd is alle middelen om te slagen in hun toekomstige carrière Maak een dynamische onderwijs waarbij de leerlingen:

assimileren theoretische kennis geleidelijk om ze te implementeren en gebruik ze later in hun beroepspraktijk
In staat zijn om uw professionele project uit te bouwen

Transmit vaardigheden die de studenten over te brengen naar het hart van de professionele realiteit en hen in staat stellen om te weten in detail de taken die moeten voldoen aan of hoger af te dwingen Start de studenten te leren zich te gedragen, aan specifieke waarden van gastvrijheid, zowel in kleding en taal, gastvrije houding, respect voor anderen, openheid voor andere culturen en taalvaardigheden linguistiques correct. Het veroorzaken van een nauwe relatie met de professionals van het toerisme en gastvrijheid, positieve en duurzame, dankzij vergaderingen, deelname aan diverse bijeenkomsten en integratie in het dynamisch netwerk van 29.000 Vatelians

Docenten werken in synergie.

Lesgeven teams van Vatel Group even bestaan ​​met hoogleraren en wereldberoemde professionals in hun sector.

Ze geven hun kennis, kunde, zijn passie. Ze zijn voortdurend geïnformeerd over innovaties op het gebied van technische opleidingen en professionele technieken. Dankzij de interactieve methoden, gebaseerd op de gebruikelijke dynamiek van bedrijven, geven de studenten de middelen om hun analytische vaardigheden te ontwikkelen, te verwerven die nodig zijn in de hotels en toeristische vaardigheden, en business management in omstandigheden te verdiepen echt.

Opleidingen te volgen in:
Engels
Spaans

El Grupo Vatel

Ubicación de Vatel en Buenos Aires