Lees de Officiële Beschrijving

Gevestigd in Buenos Aires, Argentinië Mente is een organisatie opgericht om internationale mogelijkheden onderwijs en top kwaliteit persoonlijke ondersteuning te bieden voor internationale studenten door middel van dynamische, geïndividualiseerde immersie-programma's. Wij streven ernaar om innovatieve programmering die het mogelijk maakt studenten om te genieten van Argentinië op een unieke en andere manier, terwijl op hetzelfde moment, het vergemakkelijken van academische prestaties en het bevorderen van wereldwijde competentie en persoonlijke groei.

Vandaag, Mente Argentinië is de leider organisatie in Study Abroad, Spaans, stages en vrijwilligers programma's in Argentinië.

Of het nu gaat studeren voor een semester, het nastreven van een grote mate, stage met een Argentijnse organisatie of het deelnemen aan een leuke korte cursus, worden de programma's Mente Argentina 's bedoeld voor studenten die willen Argentinië beleven vanuit een lokaal perspectief. Ontdek Argentinië, doe wat je het leukst, en beginnen aan deze onvergetelijke reis met Mente Argentinië!

Waarom Mente Argentinië kiezen?

Mente Argentinië wordt erkend als de toonaangevende en grootste organisatie in Study Abroad, Spaans, stages en vrijwilligers programma's in Argentinië. Academische, financiële en culturele - - komen naar Argentinië om te studeren, ervaring, leren en groeien als de toonaangevende organisatie in Argentinië, heeft Mente Argentinië diverse manieren om internationale studenten te ondersteunen als ze navigeren door de vele uitdagingen ontwikkeld.

Met Mente Argentinië, bent u vrij om zich te concentreren op het zijn een student, het verbeteren van je Spaanse taalvaardigheden, krijgen wereldwijde competentie, en geniet van een dynamische wereld stad. Onze studenten niet alleen getuige van een andere cultuur, maar ook actief te ervaren en deel te nemen in de Argentijnse manier van leven door middel van een onderdompeling-gebaseerde benadering.

Hier bij Mente, we houden van Argentinië en het verstrekken van internationale ervaringen onderwijs aan studenten van over de hele wereld. Deze passie wordt direct vertaald in onze programma's en de unieke diensten die wij leveren. Zoals bieden wij programma's alleen in Argentinië, we beschikken over een groot deel van de specialistische lokale kennis die we zijn enthousiast over het delen met onze deelnemers.

Door te kiezen Mente Argentinië, heb je een echte lokale partner voor een positieve en lonende ervaring in Buenos Aires, Argentinië.

Opleidingen te volgen in:
Engels

Deze school biedt ook:

Executive opleidingen

Mente Argentina

Mente Argentinië masteropleiding Internationale Betrekkingen is ontworpen voor studenten van over de hele wereld die niet alleen willen krijgen hun Master in Internationa ... [+]

Master Degree in International Relations

&nbsp

Mente Argentinië masteropleiding Internationale Betrekkingen is ontworpen voor studenten van over de hele wereld die niet alleen willen krijgen hun Master in Internationale Betrekkingen, maar ook proberen een buitengewone leerervaring in Buenos Aires, Argentinië. Onze Internationale Betrekkingen Program biedt u de hoogste kwaliteit van het onderwijs in een van de meest prestigieuze universiteiten van Latijns-Amerika.

De Internationale Betrekkingen Program aangeboden door Mente is 15 maanden lang in die tijd studenten de mogelijkheid om cursussen te volgen in de gespecialiseerde concentraties op basis van hun persoonlijke belangen hebben. Na voltooiing van de IR-programma, zal de afgestudeerde een goed begrip van de internationale politiek, de wereldeconomie en de internationale veiligheid met de nadruk op Latijns-Amerika.... [-]

Argentinië Buenos Aires
Februari 2020
Voltijd
15 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands
Mente Argentina

De Mente Argentinië masteropleiding Journalistiek is bedoeld voor studenten van over de hele wereld die niet alleen willen een master Journalistiek te krijgen, maar ook v ... [+]

Master in Journalistiek in Buenos Aires, Argentinië De Mente Argentinië masteropleiding Journalistiek is bedoeld voor studenten van over de hele wereld die niet alleen willen een master Journalistiek te krijgen, maar ook voor degenen die op zoek zijn een buitengewone leerervaring in Buenos Aires, Argentinië.

Mente Argentinië Journalistiek programma richt zich op het bevorderen van de studenten kunnen rapporteren met behulp van schriftelijke en online media. Studenten bestuderen ook gebieden die verband houden journalistiek, bijvoorbeeld, teamwork, het beheer en het gebruik van technologie in de media.

Ons programma is 12 maanden lang. Gedurende deze tijd zullen de studenten lessen nemen en bij te wonen seminars gegeven door lokaal en internationaal erkende journalisten, maar ook persconferenties over politiek, cultuur, economie en sport.Daarnaast zullen de studenten een stage bij een van de belangrijkste kranten in Argentinië, maakt u een uitgebreide portfolio en afwerken van een afstudeerscriptie. ... [-]

Argentinië Buenos Aires
Februari 2020
Voltijd
12 maanden
Campus
Lees meer in Nederlands