Mente Argentina

Introductie

Lees de Officiële Beschrijving

Gevestigd in Buenos Aires, Argentinië Mente is een organisatie opgericht om internationale mogelijkheden onderwijs en top kwaliteit persoonlijke ondersteuning te bieden voor internationale studenten door middel van dynamische, geïndividualiseerde immersie-programma's. Wij streven ernaar om innovatieve programmering die het mogelijk maakt studenten om te genieten van Argentinië op een unieke en andere manier, terwijl op hetzelfde moment, het vergemakkelijken van academische prestaties en het bevorderen van wereldwijde competentie en persoonlijke groei.

Vandaag, Mente Argentinië is de leider organisatie in Study Abroad, Spaans, stages en vrijwilligers programma's in Argentinië.

Of het nu gaat studeren voor een semester, het nastreven van een grote mate, stage met een Argentijnse organisatie of het deelnemen aan een leuke korte cursus, worden de programma's Mente Argentina 's bedoeld voor studenten die willen Argentinië beleven vanuit een lokaal perspectief. Ontdek Argentinië, doe wat je het leukst, en beginnen aan deze onvergetelijke reis met Mente Argentinië!

Waarom Mente Argentinië kiezen?

Mente Argentinië wordt erkend als de toonaangevende en grootste organisatie in Study Abroad, Spaans, stages en vrijwilligers programma's in Argentinië. Academische, financiële en culturele - - komen naar Argentinië om te studeren, ervaring, leren en groeien als de toonaangevende organisatie in Argentinië, heeft Mente Argentinië diverse manieren om internationale studenten te ondersteunen als ze navigeren door de vele uitdagingen ontwikkeld.

Met Mente Argentinië, bent u vrij om zich te concentreren op het zijn een student, het verbeteren van je Spaanse taalvaardigheden, krijgen wereldwijde competentie, en geniet van een dynamische wereld stad. Onze studenten niet alleen getuige van een andere cultuur, maar ook actief te ervaren en deel te nemen in de Argentijnse manier van leven door middel van een onderdompeling-gebaseerde benadering.

Hier bij Mente, we houden van Argentinië en het verstrekken van internationale ervaringen onderwijs aan studenten van over de hele wereld. Deze passie wordt direct vertaald in onze programma's en de unieke diensten die wij leveren. Zoals bieden wij programma's alleen in Argentinië, we beschikken over een groot deel van de specialistische lokale kennis die we zijn enthousiast over het delen met onze deelnemers.

Door te kiezen Mente Argentinië, heb je een echte lokale partner voor een positieve en lonende ervaring in Buenos Aires, Argentinië.

Locaties

Buenos Aires

Address
Mente Argentina
Av. Santa Fe 3192 4"B"

Buenos Aires, Buenos Aires, Argentinië