Lees de Officiële Beschrijving

ADEN is een internationaal educatief netwerk geaccrediteerd door ACBSP, waarvan de hoofdactiviteit is het Zakelijk SchoolOpgericht in 1992. Het is gericht op de professionele ontwikkeling van managers en business managers, zowel modaliteit als e-learning; en op dit moment heeft 26 kantoren verspreid over 17 landen in Latijns-Amerika en Europa. Zij beroept zich op toegepast onderzoek binnen de universiteit Senior Management.

Het geniet ook de goedkeuring van de prestigieuze Amerikaanse en Europese universiteiten om een ​​opleiding te certificeren. Het wordt gekenmerkt door de innovatie van leren modellen gericht op de praktische toepassing en het gebruik van methodologieën interactieve, ervaringsgerichte en recreatieve lessen door docenten die doorgeven aan hun uitgebreide bestuurlijke ervaring en de overdracht van best practices onder bedrijven in heel Latijns-Amerika en Spanje .

ONDERWIJS GEORIËNTEERD PRAKTIJK

De pionier ADEN transfersysteem is verschillend van de traditionele business schools, het benadrukt actiegericht leren, het toepassen van de theorie naar de wereld van het bedrijfsleven.

26 VENUES in 17 landen Geavanceerde technologie opleidingen met een globale visie

DE GROOTSTE BUSINESS NETWERK VAN LATIJNS-AMERIKA

Sinds haar oprichting, ADEN was van essentieel belang, niet alleen om hun vakdidactiek executives uit te breiden, maar ook voor te bereiden hen om een ​​geïnternationaliseerde wereld worden geconfronteerd. Om deze reden besloot hij om een ​​educatief netwerk die het mogelijk maakt elk van zijn studenten om waardevolle ervaringen uit andere culturen die dezelfde taal delen krijgen voeren.

MISSION

Vorm zakelijke leiders door middel van een internationaal educatief netwerk voor de studie en de toepassing van de meest geavanceerde kennis en management tools, op basis van een gemeenschap van leidinggevenden die de professionele groei van haar leden te bevorderen en samen te werken met het verbeteren van het concurrentievermogen van ondernemingen en de ontwikkeling van de landen waar ADEN is.

WAARDEN

Waardigheid: rekening houden met de persoon als een doel op zich, het herkennen van haar intrinsieke waarde, hun vrijheden, rechten en verantwoordelijkheden.
Solidariteit aannemen dat de verplichting om samen te werken, door de educatieve rol en acties van solidariteit met het algemeen welzijn van de mensen die in landen waar ADEN is leven.
Consensus / Gemeenschap: het ontwikkelen van een gevoel van gemeenschap onder de leden van de groep, die bestaat uit studenten, docenten en medewerkers van ADEN Business School.
Pragmatisme: begrijpen en het bevorderen van de waarde van kennis, theorie en waarheid, met een praktische aanpak, om bij te dragen aan de culturele ontwikkeling van de regio en ondernemer.
Diversiteit: integreren en geschikt voor leidinggevenden zonder onderscheid van geslacht, nationaliteit, ras, religie of politieke of ideologische verwantschap.
Opleidingen te volgen in:
Spaans