Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Master of Science  (MSc) in Global Marketing 2023

10 MSc Opleidingen in Global Marketing 2023

Overzicht

De Master of Science, of MSc, is een internationaal erkende academische graad gegeven aan degenen die te voltooien wat is doorgaans twee of drie jaar van strenge cursussen in een vooraf bepaalde wetenschap gebaseerde veld. Master of Science programma's over het algemeen voortbouwen op de kennis die is opgedaan in de opleiding een verwante bachelor.

Maar wat is een MSc in Global Marketing? Deze zeer uitgebreide geavanceerde opleiding verkent alle aspecten van marketing en consumentisme en bereidt afgestudeerden voor de werkgelegenheid binnen de wereldwijde communicatie en reclame markt. Gemeenschappelijke ruimtes van de studie in deze programma's bevatten vaak globale economie, wereldmarkten, interculturele communicatie en internationale ethische overwegingen, onder andere gebieden. Terwijl sommige variatie van programma tot programma moet worden verwacht, de meeste nadruk leggen op een breed scala van marketing en de internationale betrekkingen op basis van studies.

Succesvolle afgestudeerden van de Master of Science in Global Marketing opleidingen hebben sterke sets vaardigheden die zeer gewenst om de huidige mondiale bedrijven. Velen vinden dat hun carrièremogelijkheden aanzienlijk groeien met een geavanceerde graad, net als hun salarissen. Anderen kiezen voor masteropleidingen te nemen als een middel om uiteindelijk het nastreven van een doctoraal aanwijzing.

Collegegeld tarieven voor opleidingen wereldwijde marketing masters variëren van school tot school en het programma. Het is aangeraden dat potentiële studenten contact opnemen met alle scholen van belang zijn voor het up-to-date collegegeld tarieven.

Degenen die met succes deze programma's te voltooien zijn voorbereid op een breed scala van upper-level posities binnen de wereldeconomie. Anderen gaan aan de slag als account managers, public relations specialisten, ambassadeurs van het merk of marketing directeuren. Anderen kiezen voor het hoger onderwijs of het groeiende gebied van e-commerce in te voeren.Andere afgestudeerden nog verkiezen om hun eigen opleiding voort te zetten en na het behalen van de Master of Science aanwijzing na te streven een nog hoger geavanceerde graad.

Tal van Master of Science in Global Marketing programma's bestaan ​​internationaal. Studenten worden aangemoedigd om onze database te gebruiken om een ​​programma dat het beste past bij hun behoeften. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Marketingstudies
  • Marketing
  • Global Marketing
Vakgebieden
  • Marketingstudies (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat