Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 11 Master of Science  (MSc) in Verzekeringen 2023

11 MSc Opleidingen in Verzekeringen 2023

Overzicht

Studenten kiezen voor een Master of Science (MSc) in verzekeringen na te streven hebben een belang op het gebied van verzekeringen, risicomanagement, of financiële dienstverlening. Dit is een geavanceerde opleiding die helpt in aanmerking komen individuen voor professioneel niveau posities in een hoog betaalde sector. Afgestudeerden kunnen potentiële kansen op werk te vinden in de particuliere sector, met de overheid, of met een regelgevend agentschap.

Wat is een MSc in de verzekering? Een MSc in verzekering is een postgraduaat dat studenten voorbereidt door hen een diepgaand begrip van de principes die ten grondslag liggen van de onderling verbonden gebieden van risicomanagement, verzekeringen en financiële diensten. De student zal een praktische kennis van hoe het risico wordt ingeschat en beheerd in een steeds complexere wereldwijde zakelijke wereld te winnen.Dit graduate opleiding bouwt voort op de student voorafgaande kennis en ervaring, verder positioneren van de individu op rollen van leiderschap in deze industrie over te nemen. De opleidingen aangeboden kunnen namen als MSc in Verzekeringen en Risk Management hebben. Afhankelijk van het kerncurriculum, kunnen klassen zijn gebieden zoals financiële begrippen, besluitvorming, het bedrijfsleven en het contractenrecht, en effecten.

Het hebben van een geavanceerde graad in de verzekering kan de afgestudeerde om beter te kunnen concurreren voor posities in het veld, terwijl het verkrijgen van een grotere diepte van de kennis van de industrie kwesties vanuit het perspectief van een leidende rol. Het verkrijgen van een MSc in dit gebied van studie toont een verbintenis tot de professionaliteit op het gebied van verzekeringen.

De kosten van de opleiding zal variëren afhankelijk van waar de student zich inschrijft.De meeste MSc opleidingen zijn flexibel en lopen voor een jaar op een full time basis, of twee jaar op een part-time schema.

Dankzij de brede scope van de kern klassen in dit gebied van de studie kan de student mogelijkheden voor senior functies binnen de verzekeringen, banken, risicomanagement, management consulting, accounting, en effecten industrieën vinden. In een moeilijke economie, met een geavanceerde graad en besluitvorming vaardigheden kunnen afgestudeerden geven een voorsprong op hun concurrentie.

&nbsp

Programma's zijn verkrijgbaar bij vele universiteiten, met internationale mogelijkheden. Voor de op afstand gelegen of werkstudent, zijn er flexibele online opleidingen die verschillende startdata en een meer ontspannen schema bieden. Deze programma's omvatten de volledige technische ondersteuning en geeft studenten de mogelijkheid om te leren van overal.Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Verzekeringen
Vakgebieden
  • Economische studies (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat