Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 19 Master of Science  (MSc) in Vervoerstechnologie 2023

19 MSc Opleidingen in Vervoerstechnologie 2023

Overzicht

Een master's degree wordt nagestreefd na een individuele afgestudeerden met een bachelor of een gelijkwaardig diploma. Een Master of Science (MSc) zal zich richten op wetenschappelijke of wiskundige studies. Een MSc kan cursusgericht, op onderzoek gebaseerd of een combinatie van beide zijn. Een masterdiploma is nodig om een ​​doctoraat te behalen.

Wat is een MSc in Transportation Engineering? Dit type programma richt zich op het aanleren van studenten aan het vinden van technische oplossingen voor veel transportproblemen. Alle studenten zullen fundamentele vaardigheden leren op het gebied van gegevensverzameling, modellering, planning en technisch ontwerp. Sommige vaardigheden op het gebied van bedrijfsbeheer zullen ook tijdens de cursussen worden verworven. Als een student een bijzondere interesse heeft in de transporttechniek, is het mogelijk om cursussen te volgen die studenten helpen een baan te vinden in die sector. Sommige van de gebieden waarop kan worden geconcentreerd zijn internationale verzending, transport of logistiek, groen transport en stadsplanning, onder anderen. Op sommige universiteiten kan het programma ook individueel worden gestructureerd, dus als je enige werkervaring hebt, kan het in de richting van de graad worden gebracht. Sommige universiteiten hebben nachtcursussen, zodat u kunt blijven werken terwijl u uw MSc verdient. Dit type programma duurt meestal een tot twee jaar om te voltooien.

Transport is een belangrijk onderdeel van de samenleving. Of het nu gaat om internationale of lokale reizen, iemand moet ervoor zorgen dat het veilig en effectief is. Een student die afstudeert met een MSc in Transportation Engineering kan ervoor zorgen dat aan deze doelen wordt voldaan. Deze vaardigheden zullen studenten naar een managementfunctie leiden, waar het gemakkelijk is om een ​​verschil te maken.

De kosten voor dit type programma kunnen verschillen per school en per land. Neem voor meer informatie over de kosten contact op met het opnamekantoor van de school naar keuze of bezoek hun website.

Er zijn veel verschillende mogelijkheden voor iemand met een MSc in Transportation Engineering. Met deze graad kunt u helpen bij het ontwerpen van veiliger, efficiënter en milieuvriendelijker openbaar vervoer. Je zou kunnen werken in de internationale scheepvaart. Er zijn banen beschikbaar in beleidsvorming en op operationeel niveau. Het maakt niet uit wat je interesses zijn, je zult een carrière kunnen vinden die voor jou is. Of je nu van iets bijzonders houdt of iets meer theoretisch, door je Master of Science in Transportation Engineering te behalen, ben je een stap dichter bij je droombaan.

Als een zinvolle carrière in de transporttechniek je opwindend klinkt en je bent klaar om de volgende stap te zetten, wacht dan niet. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Technische studies
  • Automobieltechniek
  • Vervoerstechnologie
Vakgebieden
  • Technische studies (19)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat