Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Master of Science  (MSc) in Veeteelt 2023

10 MSc Opleidingen in Veeteelt 2023

Overzicht

Een masterdiploma is een veelgebruikt postdoctoraal programma. Individuen voltooien meestal de vereiste cursussen in twee tot vier jaar.

Wat is een MSc in dierhouderij? Deze programma's zijn vaak gericht op reproductie en gezondheid van dieren. Cursussen kunnen zich concentreren op verschillende onderwerpen in verschillende disciplines, zoals biochemie, biologie, fysiologie en bedrijfsbeheer. Het onderwerp kan landbouwtechniek en dierwetenschappen omvatten. Duurzame veehouderij, moleculaire genomica en het fokken van dieren kunnen ook als specialisme worden onderzocht. Studenten kunnen kiezen om keuzevakken te nemen die bepaalde specialiteiten op het gebied van veeteelt benadrukken. Vereiste cursussen kunnen culmineren in stages en labwerk.

Studenten in een veeteeltprogramma ontwikkelen scherpe observatievaardigheden, die de vaardigheid in het veld kunnen verbeteren. Kritisch denken en onderzoek zijn vaardigheden die nuttig zijn in beroepsverenigingen, maar ook in het dagelijks leven.

Veeteelt wordt in bijna elke regio van de wereld beoefend, waardoor een internationale vraag ontstaat. Programmakosten kunnen variëren op basis van instelling en locatie. Individuen moeten contact opnemen met de school van hun keuze voor de meest actuele klassenlijst en prijzen.

Een master in dierhouderij kan carrièremogelijkheden bieden op verschillende gebieden in de hele discipline. De graad is wenselijk voor gezondheidsmedewerkers in veterinaire ziekenhuizen en dierentuinen. Onderzoeksfaciliteiten vereisen onderzoekers en wetenschappers. Grote boerderijen en bedrijven die afhankelijk zijn van de productiviteit van dieren hebben specialisten in de veehouderij nodig voor functies die variëren van bedrijfsleider tot fokker. Organisaties zoals dierentuinen en aquaria gebruiken stafleden met deze gespecialiseerde vaardigheden om het publiek te informeren en dieren te helpen zich aan te passen aan het tentoongestelde.

Een MSc in Animal Husbandry kan helpen loopbanen naar het volgende niveau. Hogescholen en universiteiten stellen studenten in staat hun academische doelen wereldwijd te bereiken. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Biowetenschappen
  • Dierenwetenschap
  • Veeteelt
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat