Keystone logo

35 MSc Opleidingen in Biowetenschappen Tuinbouw 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Biowetenschappen
  • Tuinbouw
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Biowetenschappen Tuinbouw

Een Master of Science is een postdoctorale opleiding die dieper in vakken binnen wetenschap en technologie duikt. Verkort tot MSc, dit diploma wordt toegekend na een tot drie jaar studeren, afhankelijk van je studielast en gekozen school.

Wat is een master in de tuinbouw? Deze graad gaat in op het biologische aspect van geoogste planten, waaronder hoe je het beste groenten, fruit en decoratieve planten kunt kweken, groeien, oogsten, opslaan en verzenden. Sommige programma's vereisen het bestuderen van biotechnologie en statistiek na de oogst, terwijl andere meer gericht zijn op milieuvriendelijke werkwijzen en het beschermen van voedselbronnen. Verwacht dit diploma af te ronden met een beter begrip van waar je producten vandaan komen.

Resourcemanagement, aandacht voor detail en voedselhygiëne zijn drie vaardigheden die u kunt opdoen tijdens het bestuderen van de tuinbouw. Het beheren van bronnen, zoals tijd en aandacht besteden aan de kleine dingen, kan uw productiviteit verhogen. Voedselhygiëne kan u helpen om de levensduur van uw eigen producten te verlengen.

Als u de kosten van een MSc in de tuinbouw wilt bepalen, kunt u overwegen waar uw school zich bevindt en of u naar die locatie verhuist of online gaat studeren. Andere kosten kunnen registratie en boekaankopen zijn, waarvan u soms op voorhand kennis kunt nemen.

Met een diploma in de tuinbouw kunt u solliciteren naar banen in ongediertebestrijding, boombeheer, landschapsarchitectuur en plantenveredeling, om er maar een paar te noemen. Als u zich concentreert op preharvest-technologie, kunt u op zoek naar banen zoals oogstbeheer en gereedschapsproductie. Met een focus na de oogst, op zoek naar een carrière in distributie en opslag. Tot slot, met een focus op het milieu, kunt u op zoek naar banen in gewasbescherming, duurzaamheid en internationale hulp.

Meerdere scholen over de hele wereld hebben tuinbouwafdelingen met meerdere focussen om uit te kiezen. Dit geeft je veel opties bij het nastreven van je diploma. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.