Keystone logo

1 MSc Opleidingen in Transport en Logistiek Transport in Tampere, Finland voor 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Finland
 • Transport en Logistiek
 • Transport
 • Tampere
Vakgebieden
 • Transport en Logistiek (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  Popular study format

  MSc Opleidingen in Transport en Logistiek Transport

  Met een bevolking van meer dan 200.000 mensen, Tampere stad is een van de dichtstbevolkte steden in Finland, en dat aantal krijgt een gestage stijging. De stad heeft 4 instellingen voor hoger onderwijs.

  Transportgraden zijn gericht op de logistiek, infrastructuur en beleid met betrekking tot transport. Dit vakgebied heeft tot doel studenten een uitgebreid inzicht te geven in de industrie en haar uitdagingen.

  Tijdens een transportopleiding verken je verschillende aspecten van transportsystemen, waaronder land, lucht en zee. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die in deze programma's aan bod komen, zijn onder meer transportplanning en -beleid, supply chain management, logistiek en transporttechniek.

  Afgestudeerden met een transportdiploma kunnen verschillende carrières nastreven in zowel de publieke als de private sector. Enkele populaire functies zijn transportplanner, transportingenieur en logistiek manager.

  Zet de eerste stap naar een opwindende en vervullende toekomst met een transportdiploma!

  Het formele systeem voor hoger onderwijs van Finland is de 7-3-2-2 patroon. De universiteit neemt twee jaar in het beroeps-of technisch onderwijs en ten slotte twee-jaar pre-tertiair onderwijs. Finland heeft ook een aantal publieke als private universiteiten die enabled toegankelijkheid van het hoger onderwijs voor studenten.

  De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas.