Keystone logo

49 MSc Opleidingen in Transport en Logistiek Transport 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Transport en Logistiek
  • Transport
Vakgebieden
  • Transport en Logistiek (49)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Transport en Logistiek Transport

Transportgraden zijn gericht op de logistiek, infrastructuur en beleid met betrekking tot transport. Dit vakgebied heeft tot doel studenten een uitgebreid inzicht te geven in de industrie en haar uitdagingen.

Tijdens een transportopleiding verken je verschillende aspecten van transportsystemen, waaronder land, lucht en zee. Enkele van de belangrijkste onderwerpen die in deze programma's aan bod komen, zijn onder meer transportplanning en -beleid, supply chain management, logistiek en transporttechniek.

Afgestudeerden met een transportdiploma kunnen verschillende carrières nastreven in zowel de publieke als de private sector. Enkele populaire functies zijn transportplanner, transportingenieur en logistiek manager.

Zet de eerste stap naar een opwindende en vervullende toekomst met een transportdiploma!

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas.