Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 12 Master of Science  (MSc) in Toegepaste Scheikunde 2023

12 MSc Opleidingen in Toegepaste Scheikunde 2023

Overzicht

Een master's degree is een afstudeeropleidingsopleiding. Programma's op dit niveau bieden meestal een grondige studie. Veel scholen vereisen dat studenten al een bacheloropleiding hebben voordat ze inschrijven.

Wat is een MSc in Toegepaste Chemie? Een toegepaste chemie opleiding richt zich op het combineren van chemie en techniek. Scholieren in een programma kunnen leren over verschillende aspecten van de chemie, zoals nanomaterialen, corrosiewetenschappen, analytische chemie, vloeistofchromatografie en spectrometrie. Studenten kunnen ook natuurlijke hulpbronnen, milieuverontreiniging, beroepsgesondheid en -veiligheid, risicomanagement en milieu-toxicologie bestuderen. Cursussen kunnen ook betrekking hebben op fysieke en materiaalkemie, zoals colloïdale chemie, nanobiotechnologie en fotokatalyse. Programma's kunnen een onderzoeksproject omvatten waarmee de deelnemers hun studies kunnen inzetten voor praktisch gebruik.

Het voltooien van een programma kan een individu in staat stellen om geavanceerde onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen die vervolgens op een toekomstige carrière kunnen worden toegepast. Daarnaast kunnen studenten vaardigheden leren die hen in staat stellen nieuwe ontdekkingen op het gebied van toegepaste chemie te maken.

De kosten voor een programma zijn verschillend op elke school door middel van basisonderwijsprijzen en programma-structuren. Omdat de kosten van school naar school variëren, kunnen geïnteresseerden de beste kostenberichten krijgen van hun gekozen scholen.

Na afloop van het programma kunnen afgestudeerden klaar zijn om te werken in verschillende energiesectoren. Zij kunnen werk vinden op managementniveau posities met bedrijven of overheidsinstanties. Enkele mogelijke jobtitels zijn onderwijzer, wetenschapswriter en analytische chemicus. Een andere carriereoptie is als toxicoloog. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om hun opleiding voort te zetten in een Ph.D. Programma of voer het veld van onderzoek in.Anderen willen misschien docenten worden in hogescholen of universiteiten of werken voor non-profitorganisaties die zich richten op de ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen.

Als u een carrière op het gebied van chemie wilt hebben, dan moet u overwegen om een ​​MSc in Toegepaste Chemie te verdienen. Zoek naar uw programma hieronder en neem direct contact op met het toelatingsbureau van de school naar keuze door het hoofdformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Natuurwetenschappen
  • Scheikunde
  • Toegepaste Scheikunde
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat