Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 68 Master of Science  (MSc) in Technische Bedrijfskunde 2023

68 MSc Opleidingen in Technische Bedrijfskunde 2023

Overzicht

Voor degenen die geïnvesteerd in wetenschap of techniek bezigheden, het verkrijgen van een Master of Science is de logische volgende stap in de academische studie. Dergelijke graden kunnen studenten te doordringen met een ongeëvenaarde kennis in hun gekozen gebieden, wat leidt tot veel spannende loopbaantrajecten. Door het vormen van dit geluid educatieve stichting, afgestudeerden behoud van een MSc hebben een wereld van mogelijkheden om naar uit te kijken.

Wat is een MSc in Engineering Management? Dit postgraduaat maakt gebruik van gemeenschappelijke technische principes en helpt studenten toe te passen om real-world zakelijke praktijken. Deze diploma's kunnen omvatten vele verschillende facetten van het management, uit hoofd van technologische afdelingen om supply chains te organiseren van start tot finish. In het algemeen kan studies gericht op engineering management omvat cursussen zoals wiskundige modellering, kwaliteitscontrole, financiën, en zelfs human resource management.

Een MSc in Engineering Management kunnen afgestudeerden onbegrensde mogelijkheden bieden in een aantal gebieden. De zakelijke wereld is in constante behoefte van degenen die technologische concepten kunnen toepassen, terwijl ook rekening houdend met belangrijke zakelijke praktijken. Focus op engineering management biedt studenten een variabele basis van kennis dat er veel verschillende soorten bedrijven kunnen dienen.

Net als bij andere MSc graden, kunnen de totale kosten van het onderwijs sterk variëren. Zo kan het collegegeld schommelen van land tot land of zelfs van staat tot staat. Prive-scholen kunnen worden duurder, terwijl de staat of lokale hogescholen studenten aanzienlijke besparingen kunnen bieden.

Tal van terreinen bieden carrièremogelijkheden voor engineering management afgestudeerden. Deze omvatten de werkgelegenheid in de private en publieke sector omvatten een scala aan mogelijkheden.Projectmanagement is een aparte mogelijkheid voor afgestudeerden en ingenieursbureau posities bij toonaangevende bedrijven. Andere mogelijkheden zijn systemen planning, een belangrijke rol in de activiteiten, industrieel management, en vele andere zeer lucratieve en uitdagende carrière.

&nbsp

Online onderzoek kan de perfecte optie voor veel van de studenten, uit die zich verre van geschikt universiteiten om die poging te blijven hun opleiding, terwijl al aan het werk zijn. Er zijn veel handige opties voor alle studenten die geïnteresseerd zijn in het nemen van hun studie naar het volgende niveau. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Technische studies
  • Techniek
  • Technische Bedrijfskunde
Vakgebieden
  • Technische studies (68)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat