Keystone logo

16 MSc Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Geesteswetenschappen Studies
  • Taalwetenschappen
Vakgebieden
  • Geesteswetenschappen Studies (16)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Geesteswetenschappen Studies Taalwetenschappen

Een Master of Science is een postdoctorale graad die studenten verdienen na het voltooien van een cursus van intensieve studie in een tak van de wetenschap of wiskunde. De opleiding, die tussen één en drie jaar kan duren, helpt studenten over het algemeen om gespecialiseerde kennis, verbeterde analytische vaardigheden en sterke onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen.

Wat is een MSc in Linguistics? Taalkunde is de wetenschappelijke studie van talen, en de cursussen voor deze graad geeft studenten de kans om verschillende kernbegrippen binnen dat veld te onderzoeken. Studenten kunnen het geluid, de structuur en de betekenis van woorden en zinnen bestuderen door middel van cursussen in fonetiek, morfologie en syntaxis. Sommige opleidingen bieden studenten ook de mogelijkheid om gespecialiseerde concentraties binnen deze discipline te kiezen, zoals sociolinguïstiek of taalverwerving.

Studenten die een MSc in Linguistics behalen, kunnen hun kennis van zowel hun eigen taal als vreemde talen verbeteren. Deze kennis kan een betere communicatie en taalverwerving ondersteunen. Daarnaast biedt deze opleiding studenten flexibiliteit na hun afstuderen; graadhouders zijn meestal gekwalificeerd voor een breed scala aan banen.

Er zijn geen vaste kosten voor het behalen van een MSc in de taalkunde, omdat onderwijsinstellingen hun eigen collegegeld en collegegeld kunnen kiezen. De locatie en de duur van de opleiding kunnen de kosten verder beïnvloeden. Daarom moeten studenten rechtstreeks informatie opvragen over studiegerelateerde uitgaven van de instellingen die ze willen volgen.

Met een MSc in Linguistics, zijn afgestudeerden gekwalificeerd om verschillende lonende beroepen in te voeren. Ze kunnen hun moedertaal aan anderen onderwijzen, studenten in vreemde talen instrueren of als vertalers werken. Studenten met achtergronden in de informatica kunnen werk vinden dat software en andere technologie ontwikkelt die de menselijke taal kan begrijpen of interpreteren. Bovendien hebben afgestudeerden de mogelijkheid om een ​​aantal banen in het buitenland te volgen waar ze de moedertaal kunnen spreken.

Het doel van het behalen van een MSc in Linguistics is tegenwoordig meer haalbaar dan ooit, omdat academici kunnen kiezen uit conventionele en online programma's. Studenten die geïnteresseerd zijn in het gemak van virtuele programma's, moeten hun opties online gaan verkennen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.