Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 36 Master of Science (MSc) in Systeemtechniek 2023

36 MSc Opleidingen in Systeemtechniek 2023

Overzicht

Een MSc-graad, ook wel bekend als een Master of Science, is een geavanceerde opleiding bedoeld voor wetenschappers in de ingenieurswetenschappen, wiskunde en natuurwetenschappen. Het behalen van een dergelijke graad vereist meestal één of twee jaar studie, en het schrijven en verdedigen van een proefschrift.

Wat is een MSc in Systems Engineering? Deze gespecialiseerde programma's voorzien geleerden van de kennis die nodig is om complexe systemen te ontwerpen, te beheren en te onderhouden. Een zeer interdisciplinair veld, systems engineering combineert de studie van zowel mechanische als menselijke dimensies om de efficiëntie van een systeem te optimaliseren en het voordeel voor klanten, gebruikers en belanghebbenden te maximaliseren. Studenten leren teams te coördineren, vereisten te beoordelen, logistiek te beheren, risico's te beheersen en andere taken uit te voeren die nodig zijn om met succes verschillende onderdelen in een werkeenheid samen te stellen.

Door een geavanceerde graad in systems engineering te behalen, kunnen deelnemers aan het programma deuren openen naar nieuwe carrièremogelijkheden. Systeemtheorie kan op veel gebieden worden toegepast, waardoor programma-afgestudeerden op grote schaal verhandelbaar zijn. Studenten bouwen ook risicobeheer en vaardigheden voor kritisch denken, die zowel op de werkplek als in andere aspecten van het dagelijks leven kunnen worden toegepast.

Collegegeldkosten kunnen aanzienlijk variëren tussen scholen en landen. Toekomstige studenten moeten de websites van alle scholen waarin ze geïnteresseerd zijn raadplegen voor meer informatie over vergoedingen, studiebeurzen en betalingsplannen.

Na het behalen van een MSc in Systems Engineering vinden afgestudeerden mogelijk werk op verschillende technische gebieden. Systeemingenieurs zijn er op gebrand om de ontwikkeling van een structuur te organiseren en te begeleiden, maar ook om op te treden als de interface tussen management, leveranciers, klanten en andere ingenieurs. Ze kunnen hun vaardigheden gebruiken voor het ontwerpen van telecommunicatienetwerken, transportsystemen, industriële processen, civiele infrastructuren zoals energienetten, hulpverleningsprocedures en meer.

Universiteiten over de hele wereld bieden programma's in systems engineering aan. Online-opties zijn mogelijk ook beschikbaar voor mensen die niet kunnen verhuizen of mensen die moeten werken rond een hectisch schema. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

 • MSc
 • Technische studies
 • Systeemtechniek
Vakgebieden
 • Technische studies (36)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat