Keystone logo

25 MSc Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Constructietechniek 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Technische studies
  • Civiele Techniek
  • Constructietechniek
Vakgebieden
  • Technische studies (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Technische studies Civiele Techniek Constructietechniek

MSc is de afkorting voor Master of Science, een postgraduaatsopleiding die studenten begeleidt bij het bouwen op de basis die ze al hebben opgebouwd tijdens hun niet-gegradueerde studies. Deze graad vereist meestal thesis papers en meer intens onderzoek dan undergraduate cursussen.

Wat is een MSc in Structural Engineering? Door middel van lezingen en hands-on instructie, kunnen studenten die ervoor kiezen deel te nemen aan deze opleiding een aantal vaardigheden leren die draaien rond civiele techniek. Dit omvat risicobeheer, inzicht in de sociale, economische en politieke gevolgen van structurele fouten en onoplettendheid, en een grondig begrip van zowel gewone als geavanceerde technologieën die op dit gebied worden gebruikt. Over het algemeen is het belangrijkste doel van de meeste van deze programma's om studenten de tools te geven die nodig zijn om gedegen risico-inspecties uit te voeren op alle soorten faciliteiten.

Een diepgaande studie van structurele engineering kan studenten helpen vaardigheden op te bouwen zoals betere organisatie, kennis van lokale en nationale wetgeving en effectieve communicatie. Al deze vaardigheden kunnen helpen om het leven van studenten in het algemeen te verbeteren door hen een betere manier te bieden om meer te leren over en interactie te hebben met hun gemeenschap.

De kosten voor het behalen van een MSc in Structural Engineering veranderen afhankelijk van welke school en welk land een student kiest om zijn of haar cursussen te volgen. Er kunnen ook prijsverschillen zijn tussen online en internationale cursussen, daarom moeten studenten de collegegeldkosten grondig bestuderen voordat ze registreren .

Banen in de bouwtechniek houden de wereld vooruit. Vanwege dit kunnen afgestudeerden vinden dat er een groot aantal bezettings titels om uit te kiezen als ze klaar zijn met hun postdoctorale opleiding op dit gebied. Waterbouwkundig ingenieur, bouwtoezichtmeter, bouwkundig ingenieur, adviserend burgerlijk ingenieur, staatsingenieur en aanbestedende burgerlijk ingenieur zijn slechts enkele van de opmerkelijke titels die beschikbaar zouden kunnen worden voor diegenen met een Master of Science in dit specifieke vooruitdenkende gebied.

Met de eenvoudige beschikbaarheid van zowel online als lokale cursussen, samen met internationale opties, kunt u uw droom op uw eigen schema volgen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.