Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 4 Master of Science  (MSc) in Strafrecht 2023

4 MSc Opleidingen in Strafrecht 2023

Overzicht

Studenten volgen vaak een Master of Science na succesvolle afronding van undergraduate cursussen. Hoewel het twee extra jaren of langer kan duren om een ​​MSc te behalen, kunnen afgestudeerden die vaak een vergevorderd diploma behalen hen helpen concurreren om goedbetaalde banen. Het voldoet ook meestal aan hun gevoel voor academische nieuwsgierigheid.

Wat is een MSc in strafrecht? Vrijwel elk land op de planeet heeft een strafrechtssysteem bestaande uit wetshandhavers, openbare aanklagers, advocaten en rechters. Degenen die willen deelnemen aan dit systeem besluiten vaak om een ​​Master of Science in het strafrecht te volgen. Hoewel de programma's variëren, volgen de deelnemers meestal cursussen die verband houden met zowel wettelijke als jurisprudentie. Ze leren ook over forensische wetenschap, politieprocedures en appellate-processen. In veel programma's voltooien studenten zowel casework als klinische stages. Studenten kunnen ook onderzoek doen en papers schrijven, in nauwe samenwerking met een professor of academisch adviseur.

Het uitvoeren van een studie in een masteropleiding strafrecht rust de meeste studenten uit met de vaardigheden die ze nodig hebben om te slagen in een juridische carrière, in het bedrijfsleven of in hun persoonlijke inspanningen. Deelnemers aan het programma leren vaak hoe ze diepgaand onderzoek kunnen doen, effectief kunnen communiceren en problemen kunnen analyseren.

Ijverige studenten willen van oudsher educatieve budgetten maken voordat ze zich engageren voor een MSc in Criminal Law-programma. Aangezien het collegegeld en de kosten variëren op basis van de instelling, het land van studie en de duur van de cursus, onderzoeken de studenten meestal de totale kosten door met een toelatingsmedewerker te praten.

Afstuderen met een masterdiploma in strafrecht legt studenten meestal bloot aan de kennis en vaardigheden die ze nodig hebben om te strijden voor veel verschillende banen. Afgestudeerden werken vaak als rechters, advocaten, paralegals of juridische assistenten, op voorwaarde dat ze voldoen aan de vergunningsvereisten van hun respectieve jurisdicties. Anderen kiezen ervoor om hoogleraar of juridisch adviseur te worden en zetten hun graden in om mee te werken aan de vervolging of verdediging van de beschuldigde. Weer andere afgestudeerden kiezen ervoor om te werken als technisch laboranten of politieagenten.

Serieuze studenten hebben een paar opties voor het behalen van een MSc in Criminal Law. Ten eerste kunnen ze lessen bijwonen in een conventionele klasomgeving. Als alternatief kunnen ze vaak gebruik maken van online cursussen om hun diploma's op een meer flexibele manier te behalen. Zoek voor hulp naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Rechtenstudies
  • Studies strafrecht
  • Strafrecht
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (4)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat