Keystone logo

Filters

 • MSc
 • Rechtenstudies
 • Strafrecht
Vakgebieden
 • Rechtenstudies (44)
 • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

44 MSc Opleidingen in Strafrecht 2024

  MSc Opleidingen in Strafrecht

  De MSc of master's degree in de wetenschap, is een geavanceerde graad toegekend aan studenten die een extra een of twee jaar het programma na afronding van hun bachelor hebben afgerond. Deze geavanceerde mate opent vaak mogelijkheden voor verdere studie of loopbaan. Met een MSc-diploma, kunnen afgestudeerden toegang tot de betere banen en hogere loon en voordelen hebben.

  Studenten die overwegen een baan in de rechtshandhaving zich misschien af: "Wat is een MSc in Criminal Justice" en "Is het de moeite waard zijn deze mate?" Strafrecht is een brede term die het gebruikt om misdaden te definiëren en te vervolgen wetten en die instellingen dekt opgericht om de sociale orde te handhaven, criminaliteit te voorkomen en recht te spreken. Programma's kunnen onder meer cursussen zoals criminologie, juridische kwesties, internationaal strafrecht, forensische geneeskunde, rechten van de mens, en nog veel meer.

  De voordelen van het voltooien van een MSc in Criminal Justice programma betrekken toegang tot beter betaalde banen en een rand als het gaat om te concurreren voor de gewenste banen. Echter, de voordelen van voltooiing verder dan financieel gewin. Afgestudeerden ontwikkelen vaak een beter begrip van de complexiteit die de moderne samenleving worden geconfronteerd. Terwijl ze krijgen dit inzicht, afgestudeerden bereid zijn om te werken in dit gebied met zowel mededogen en eerlijkheid.

  De kosten van voltooiing voor dit soort programma's is verschillend van de ene school naar de andere en in het bijzonder over de landsgrenzen heen. Om te bepalen welk programma het meest geschikt is, moet de student rechtstreeks contact opnemen met de scholen.

  De kansen op werk dat de voltooiing van de MSc in Criminal Justice volgen verspreid over de juridische en strafrechtelijke spectrum. Posities kunnen zijn met die van advocaat, rechter of beleidsmedewerker.Sommige afgestudeerden geworden criminologen, politici, of internationale beleidsmakers. Afgestudeerden van de masteropleiding kunnen kiezen om te werken op het gebied van economisch beheer misdrijf of als pleitbezorgers van de mensenrechten.

  &nbsp

  Die individuen die overwegen een carrière in het strafrecht kan meer leren door de herziening van de informatie in deze programma listings. Beoordelen van de verschillende scholen en de programma's hieronder en vul het voortouw formulier om specifieke informatie te verkrijgen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.