Keystone logo

71 MSc Opleidingen in Economische studies Statistiek 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Statistiek
Vakgebieden
  • Economische studies (71)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Economische studies Statistiek

Een Master of Science graad is een postdoctoraal niveau van het hoger onderwijs op gebieden die verband houden met techniek, wetenschap en geneeskunde. Omdat het wordt toegekend na de voltooiing van een bachelor's degree, het heeft over het algemeen een meer smalle focus, waardoor het een goede keuze voor studenten die een duidelijk idee van wat carrièrepad ze willen volgen, of voor professionals die al zijn begonnen aan hun carrière gekozen.

Een MSc in Statistiek is een wiskunde postgraduaat met de nadruk op het verzamelen en interpreteren van statistieken. Sociale wetenschappen, financiën, en econometrie worden allemaal besproken als mogelijke gebieden voor het verzamelen van statistische gegevens. De mate vereist een solide wiskundige achtergrond, met evenveel aandacht voor praktische wiskunde als algebra, en meer geavanceerde onderwerpen zoals multivariabele calculus.Het programma omvat ook het ontwerp kant van de statistiek, waaronder onderwerpen als bemonstering en onderzoek experiment implementatie.

Graad houders met een MSc in Statistieken hebben een verscheidenheid aan werk opties tot hun beschikking. Vooral in de publieke sector, is er een gebrek aan gekwalificeerde statistici, dus het vinden van dankbaar werk waarmee een selectie van de projecten in het algemeen mogelijk.

De kosten van een MSc in statistiek is afhankelijk van de instelling die het diploma. De gemiddelde graad duurt twee jaar te verkrijgen, zodat potentiële studenten moeten lesgeld dienovereenkomstig berekenen.

Afgestudeerden met een Master of Science in Statistics kan ervoor kiezen om de sociale wetenschappen kant van de statistieken na te streven. In dit gebied kunnen ze werken voor een consultancy bedrijf, analyseren voorkeuren en neigingen van mensen. Ze kunnen anders kiezen om te werken in de financiële wereld.Een groeiende gebied dat goed gekwalificeerde statistici nodig is data metrics. Dit is een vorm van marketing die acties volgen klant gaat op de website van een bedrijf.

Het aanvragen van een MSc in Statistieken online is een geweldige manier om je diploma te verdienen in uw eigen tempo binnen de grenzen van uw drukke schema. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.