Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 34 Master of Science  (MSc) in Sportwetenschappen 2023

34 MSc Opleidingen in Sportwetenschappen 2023

Overzicht

De meesters niveau van het onderwijs biedt studenten met waardevolle hoog niveau vaardigheden en ervaring die hun carrière kunnen profiteren. Meer nog dan een bachelor of een ander bachelordiploma, een meester 's graad richt zich specifiek op het werk toepassingen. Een bachelordiploma, maar is meestal nodig voordat u zich inschrijft.

Wat is een Master of Science in Sports Science? In werkelijkheid, sport wetenschap is een zeer vaag veld. Master of Science programma's onder de titel van de sport wetenschap kan verwijzen naar de biologie van de beweging, de psychologie van de opleiding en leiderschap, statistieken van succes door middel van verschillende soorten opleidingen, of iets heel anders. Sommige programma's bevatten veel verschillende onderwerpen, terwijl anderen gespecialiseerd zwaar op één specifiek. Je moet elk programma grondig onderzoek en plan je studie dienovereenkomstig.

Als u kiest voor sportwetenschappen te studeren, zijn er vele voordelen die u kunt genieten.Het maakt niet uit welke categorie u invoert, zij profiteren van de zeer succesvolle en winstgevende industrie van sport. Daarnaast is de meer algemene programma's kunnen afgestudeerden toe te passen voor een loopbaan in veel verschillende gebieden met betrekking tot sport.

De kosten van inschrijving in een Master in Sports Science programma varieert nogal. Afhankelijk van de school en het programma dat u kiest, evenals het land en de duur van de studie, kan het collegegeld en de kosten zijn enorm verschillend. Daarom is het erg verstandig om verschillende onderzoeksprogramma's vóór inschrijving één specifiek.

De carrières kun je na je afstuderen te voeren is afhankelijk van je specialisatie bij het bestuderen. Terwijl de meest voorkomende toepassing van uw kennis is door middel van training of coaching, banen beschikbaar zijn in onderzoek, productontwikkeling, of zelfs marketing of business. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om te werken met schoolgaande atletische programma's of in de lichamelijke opvoeding.De meeste carrière in de sport-industrie zijn zeer goed betalen vanwege zijn succes, vooral voor de trainers en coaches.

Als u geïnteresseerd bent in de sport in welke zin zijn, is er waarschijnlijk een programma in de sport wetenschap dat je zou genieten. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Sport
  • Sportwetenschappen
Vakgebieden
  • Sport (34)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat