We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

1 Afstand leren MSc Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sportmanagement in West Haven, Verenigde Staten voor 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Verenigde Staten
  • Sport- en bewegingsstudies
  • Sport Business
  • Sportmanagement
  • Afstand leren
Vakgebieden
  • Sport- en bewegingsstudies (1)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Popular study format

Afstand leren MSc Opleidingen in Sport- en bewegingsstudies Sport Business Sportmanagement

West Haven Connecticut is een van de mooiste steden in de staat. Het is de thuisbasis van enkele van de meest prestigieuze universiteiten in de wereld die wereldklasse onderwijs en onderzoek te bieden in bijna elk denkbaar onderwerp.

Sport management cursussen kunnen studenten helpen verbeteren van hun kennis van de sport-industrie, die hen zal helpen aan de eisen voor leidinggevende posities in een aantal sport-gerelateerde bedrijven en organisaties plichten.

De VS blijft 's werelds meest populaire bestemming voor internationale studenten. Universiteiten in de VS domineren de wereldranglijst en het land biedt ook een breed scala aan spannende studielocaties. De systemen van staatsuniversiteiten worden gedeeltelijk gesubsidieerd door de deelstaatregeringen en hebben mogelijk vele campussen verspreid over de staat, met honderdduizenden studenten.

De MSc, of Master of Science, is een internationaal erkende academische graad die vaardigheid en kennis van een bepaald onderwerp of veld geeft. De meeste MSc programma's duren ongeveer vier jaar af te ronden, waarna een aantal toetreden tot de beroepsbevolking, terwijl anderen verder op in de klas.

Online of afstandsonderwijs verwijst naar het gebruik van elektronische media en informatie- en communicatietechnologieën (ICT) in het onderwijs. Met online leren heeft men altijd en overal toegang tot onderwijs met een beschikbare internetverbinding.