Keystone logo

11 MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie Sociale Wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Sociologie
  • Sociale Wetenschappen
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (11)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Sociologie Sociale Wetenschappen

Een Master of Science duikt in wetenschappelijke vakgebieden en sluit meestal met een proefschrift. Studies volgen vaak een Bachelor of Science, meestal concluderen in één tot twee jaar en dragen carrière-verrijkende bekwaamheden over.

Wat is een MSc in Social Science? Deze graad omringt de studie van relaties binnen menselijke samenlevingen. Takken kunnen archeologie, psychologie, taalkunde, economie, sociologie, antropologie, geschiedenis en politieke wetenschappen omvatten. Programma's duren meestal een tot twee jaar en zijn vaak gericht op zaken als sociale zaken en microfinanciering of toegepast sociaal onderzoek. Studenten verbreden hun wereldwijde blik en leren geavanceerd onderzoek uitvoeren en evalueren, terwijl ze leren over de economische en sociale gevolgen van financiële instrumenten voor ondernemerschap.

Afgestudeerden hebben doorgaans uitzonderlijke management- en strategievaardigheden, naast innovatief kritisch denkvermogen. Deze mogelijkheden kunnen professionele analyse verbeteren en overstijgen in persoonlijke vindingrijkheid en functionaliteit.

Potentiële studenten moeten grondig onderzoek doen naar toekomstige universiteiten en curricula van interesse. Afgezien van individuele doelstellingen, kunnen factoren zoals locale en lengte ertoe leiden dat de kosten fluctueren.

Een Master of Science in de sociale wetenschappen is ideaal voor diegenen die sociale zaken in hun gemeenschappen willen ondersteunen. Dit is meestal van toepassing op leiders of werknemers van overheden of niet-overheden, zij die willen werken in sociale zaken of degenen die al dergelijke functies bekleden. Studies scherpen de praktische en theoretische vaardigheden aan die nodig zijn voor onderzoeks- en managementgerelateerde carrières waarvoor uitgebreide internationale standpunten, leiderschapsstrategieën, ethiek, beleid en creatieve denkprocessen vereist zijn. Een aantal van de best betaalde functies zijn socioloog, politicoloog, psycholoog, econoom, geograaf, archeoloog, survey-onderzoeker en antropoloog, en de verwachting is dat de behoefte aan gekwalificeerde individuen de komende jaren zal toenemen.

Kansen worden wereldwijd aangeboden. Lokale opties bieden mogelijk meer persoonlijke ervaringen, terwijl handige online cursussen flexibele alternatieven bieden. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.