Keystone logo

15 MSc Opleidingen in Transport en Logistiek Logistiek Scheepvaartmanagement 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Transport en Logistiek
  • Logistiek
  • Scheepvaartmanagement
Vakgebieden
  • Transport en Logistiek (15)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Transport en Logistiek Logistiek Scheepvaartmanagement

Het verkrijgen van een Master of Science graad is vaak het logische progressie van de student college carrière. Cursussen kunnen zich richten op veel verschillende gebieden, variërend van recht en business-to-natuurlijke en life sciences, en is grotendeels gebaseerd onderzoek deed. Een MSc kan een afgestudeerde met de base-level vaardigheden die nodig zijn voor de arbeidsmarkt betreedt, uit te rusten.

Wat is een MSc in Shipping Management? Bij het ​​stellen van deze vraag moet men rekening houden met de grote rol scheepvaart speelt in de moderne handel. Een diploma in de Shipping Management kunnen studenten te doordringen met de kennis van essentieel belang voor de scheepvaart. Studies omvatten maritieme economie, technologie met betrekking tot schepen zeevarende, en risicomanagement. Natuurlijk, dit is slechts een greep uit de intensieve cursussen studenten zullen ontvangen.

Een opleiding waarbij Shipping Management kunnen afgestudeerden zich veroorloven een verscheidenheid aan spannende kans op een baan.Vanwege het internationale karakter van de scheepvaart, veel afgestudeerden vinden velen zich in verre locaties. Dit kan een groot voordeel voor degenen die willen om de wereld te zien als onderdeel van hun loopbaan.

Zoals bij de meeste graden, kan de totale collegegeld kosten zijn afhankelijk van vele factoren. Zo kan het gebied van schoolkenmerken grote invloed de bodemlijn. Schooltype kan ook factor in de totale kosten. Dat is de reden waarom studenten moeten overwegen wat financieel haalbaar is om hun respectieve situatie.

Degenen met een diploma in de Shipping Management kunnen zich verheugen op een aantal grote carrière mogelijkheden. Posities binnen overheidsinstellingen kan heel overvloedig, waaronder het werken binnen het domein van defensie en openbare veiligheid. Werkzoekenden in de particuliere sector kunnen zich verheugen op een aantal mogelijkheden. Deze kunnen bestaan ​​uit posities in de logistiek, goederenbehandeling, en industriële transport.

De studenten die niet in staat zijn om fysiek te wonen college kunnen veel baat hebben bij de toegang tot online leermiddelen. Gelukkig bieden we alle studenten de mogelijkheid om te zien hun academische dromen tot wasdom komen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.