Keystone logo

10 MSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Geografische wetenschappen Ruimtelijke Wetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Natuurwetenschappen
  • Geografische wetenschappen
  • Ruimtelijke Wetenschappen
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Natuurwetenschappen Geografische wetenschappen Ruimtelijke Wetenschappen

Studenten die een MSc in Ruimtelijke Wetenschappen verdienen geïnteresseerd zijn in het begrijpen van de wereld en de mensen door de studie van ruimtelijke informatie en relaties. Het verdienen van een Master of Science in deze academische discipline geeft studenten geavanceerde kennis die hen voor te bereiden op werk dat zowel natuurlijke en gebouwde omgevingen beschrijft.

Wat is een MSc in Ruimtelijke Wetenschappen? Deze studie omvat vaak meerdere disciplines, zoals landmeetkunde, cartografie en hydrografie. Studenten kunnen kiezen zich te specialiseren in het land of op het mariene milieu of een combinatie van beide. Een geavanceerde graad in dit gebied omvat cursussen in geografische visualisatie, GPS, geodesie, remote sensing, en offshore windenergie.

Deze studies hebben een breed scala van toepassingen, met inbegrip van het vinden van oplossingen voor de milieu problemen en gevaren.Ruimtelijke wetenschappen streven ernaar om natuurlijke hulpbronnen te beheren door nauwkeurige metingen en een begrip van de relatie tussen land en water kenmerken. Studenten zullen onderzoeksmethoden en profiteren leren van de ervaringen van professionals binnen hun interessegebied.

De kosten van het verdienen van een MSc in Ruimtelijke Wetenschappen zal sterk variëren afhankelijk van het individuele programma en school. Studenten moeten controleren met hun schoolloopbaan van belang om te controleren op de lengte van hun programma's en informatie over collegegeld.

Na het behalen van een geavanceerde graad in de ruimtelijke wetenschappen, zullen de studenten worden in de vraag in verschillende industrieën. Afgestudeerden vinden werk in de mijne landmeten, beheer van de zeeën, delfstoffenwinning, en in de ontwikkeling van ecologisch duurzame visserij en aquacultuur.Onder de organisaties die ruimtelijke wetenschappers in dienst zijn bureaus die mariene hulpbronnen, ministeries die werken met lucht- en satellietbeelden, kust- autoriteiten, recreatie en toeristische industrie, engineering en landmeetkundige bedrijven, en cartografie industrieën te beheren.

Voor het aanvragen van een Master in de Ruimtelijke Wetenschappen, verken de undergraduate graden en voorwaarden voor de scholen en de programma's die u interesseren. Onze database van programma's kan u helpen verkennen uw opties voor een lonende opleiding en carrière. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.