Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 43 Master of Science  (MSc) in Risicobeheer 2023

43 MSc Opleidingen in Risicobeheer 2023

Overzicht

Een Master of Science in Risk Management een beroep op studenten met een interesse in de manier waarop de financiering werkt in zowel stabiele en volatiele economische klimaat. Aspirant-studenten voor deze opleiding delen een verlangen om te analyseren en te voorspellen bewegingen op de financiële markten in het kader van de bevordering van duurzame prestaties van het bedrijf. Een Master of Science (MSc) kunnen studenten theoretische en praktische aspecten van de gekozen studierichting verkennen.

Wat is een MSc in Risk Management? Het is een postdoctorale academische graad die door universiteiten in verschillende internationale locaties. Wereldwijde zorg voor een solide financieel beheer in onzekere tijden is gestegen in de afgelopen tien jaar. De studie van het risicobeheer is gewijd aan het leren hoe je belangen in zowel de publieke als de private sector te beschermen. Gebieden van de studie omvatten wiskunde, informatica, actuariële wetenschappen, projectmanagement en engineering.Het is deze interdisciplinaire benadering die een geavanceerde graad in risicomanagement onderscheidt als een zeer waardevolle educatieve achtervolging. Afgestudeerden zullen de arbeidsmarkt betreden met de vaardigheden die nodig zijn om te identificeren, te analyseren en te nemen stappen te verminderen of te beperken financiële risico's voor grote en kleine bedrijven.

Goede risicobeheersing profiteert economieën op zowel lokaal als internationaal niveau. Dit soort analyse profiteert aandeelhouders, crediteuren en klanten. Werkgevers zijn geïnteresseerd in het inhuren van getalenteerde mensen met een uitgebreide opleiding in gevaar te helpen zorgen voor duurzame prestaties. Een persoon die de mogelijke risico's als gevolg van de inflatie, volatiliteit op de kapitaalmarkten, recessie en faillissement maatregelen om die risico's te beperken kan identificeren, en vervolgens stel is een waardevolle bron.

Les-en registratiekosten voor master graden variëren programma te programmeren, en van land tot land.Neem contact op met een individuele universiteit voor nauwkeurige vergoeding en collegegeld informatie.

Afgestudeerden kunnen hun risico management vaardigheden toe te passen in een aantal instellingen. De werkgelegenheid onder makelaar, krediet analist, vreemde valuta handelaar, risk manager, actuaris, financieel adviseur, en nog veel meer. Carrièremogelijkheden zijn in overvloed in banken en verzekeringsmaatschappijen.

Economische gebeurtenissen van de afgelopen tien jaar hebben de behoefte aan gekwalificeerde risicomanagers onderstreept. De databank biedt een brede selectie van uitstekende programma's in het risicomanagement. Neem de tijd vandaag om uw opties te verkennen. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Economische studies
  • Financiën
  • Risicobeheer
Vakgebieden
  • Economische studies (43)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat