Keystone logo

38 MSc Opleidingen in Professionele studies 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Professionele studies
Vakgebieden
  • Professionele studies (38)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Professionele studies

Een master's degree is iets dat een student kan overwegen wanneer hij of zij meer diepgaande kennis wil krijgen over een bepaald vakgebied. Programma's kunnen ook gunstig zijn voor mensen die op zoek zijn naar carrièregroei en extra kansen.

Wat is een MSc in professionele studies? Dit programma kan de nadruk leggen op het verbeteren van professionele vaardigheden en kennis in verband met de technische en theoretische elementen van een bedrijfstak. Klassen die een persoon kan afronden zijn openbaar bestuur en leiderschap, ethiek van openbaar bestuur, prestatiemanagement, leiderschapspraktijken en -principes, management in verschillende sectoren, non-profitbeheer, conflictoplossing in het bedrijfsleven, beleidsmicro-economie en analyse en vergelijkende politieke instellingen. Studenten kunnen gemiddeld twee tot drie jaar doorbrengen met het volgen van dit studiegebied.

Degenen die een Master of Science in professionele studies voltooien, hebben vaak superieure communicatieve vaardigheden om hen te helpen in een aantal verschillende professionele omgevingen. Deze graad kan ook bevorderlijk zijn voor organisatorische en time-managementvaardigheden om professionals te helpen efficiënter te zijn in een werkomgeving en het dagelijks leven.

Tijdens het verkennen van hogescholen, kunnen studenten merken dat de kosten variëren en sterk variëren. Er kunnen veel factoren spelen, zoals de school waar iemand naar kijkt en de lengte van het programma. Degenen die overwegen dit diploma te behalen, moeten grondig onderzoek doen wanneer ze de beste universiteit zoeken.

Zodra een student dit type graad heeft behaald, kan hij of zij kansen vinden in verschillende sectoren, met name in het bedrijfsleven en financiën. Functietitels die iemand kan verkennen, zijn onder meer een administratief of uitvoerend assistent, officemanager, productkoper of operations manager. Andere industrieën kunnen op zoek gaan naar mensen met de juiste opleiding op dit gebied voor een loopbaan als systeembeheerder, paralegal of verpleegkundig manager als de persoon extra onderwijs of ervaring heeft.

Het behalen van een MSc in professionele studies kan je helpen om een ​​meer succesvolle en bevredigende carrière te vinden. Deze graad is te vinden op scholen over de hele wereld, evenals in een online-formaat. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.