Keystone logo

101 MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Politicologie
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (101)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Sociale Wetenschappen Politicologie

Degenen die hopen op een carrière van openbare dienst te vaak dat de weg ze moeten reizen vergt veel van hard werken om te voltooien. Veel van deze loopbanen meer dan alleen een bachelor's degree nodig. Maar voor degenen die bereid zijn in het werk te zetten, de beloningen die afkomstig zijn van het helpen van anderen en, in veel gevallen, een toegevoegde financiële make compensatie nastreven van zo'n carrière de moeite waard. Als je hoopt om dit pad te volgen, kan een Master of Science (MSc) in de Politieke Wetenschappen zijn op u te wachten.

Politicologie kunnen behandelen een verscheidenheid van onderwerpen, waaronder:

Private, publieke en internationaal beleid

Binnenlandse en internationale politieke filosofieën

Crimineel, constitutionele, en burgerlijk recht

Zakelijke en persoonlijke ethiek

Bij het ​​overwegen van wat is een MSc in de Politieke Wetenschappen en wat het werk van een dergelijk programma met zich meebrengt, moet u zich richten op het bouwen op de kennis die je opgedaan met betrekking tot de genoemde onderwerpen tijdens uw undergrad carrière en bereid zijn om te leren hoe je deze kennis kan vertalen in een professionele instelling.

Degenen die werkzaam zijn in de juridische en de overheid arena's zijn verplicht om een sterke kennis van de vele richtlijnen en statuten bepalen dat zij omgaan met hebben. De kennis die u opdoet tijdens je bachelor carrière vaak alleen betrekking op de onderwerpen die in algemene termen. Dus het hebben van een Master of Science in de politieke wetenschappen toont aan werkgevers uw vermogen om volledig te begrijpen het veld waarin u werkt.

Betalen voor graduate school kan een uitdaging voor sommigen, afhankelijk van het collegegeld en vergoedingen die door de scholen die ze studeren met zijn. Overwegen op zoek naar financiële mogelijkheden hulp als u zich zorgen over de betaalbaarheid van uw graduaat hebben.

Met je graduaat in de hand, ben je klaar om hoge posities te houden in een verscheidenheid van terreinen.Politicologie studies helpt studenten voor een loopbaan voor te bereiden in de politieke arena (inclusief commentaar) of juridisch gebied.

&nbsp

Je kan nog steeds werken terwijl het gaan naar graduate school. Online cursussen kunt u werken in uw eigen tempo in uw eigen tijd. Afstandsonderwijs omgevingen zoals deze echt duwen om uw cursussen en de praktische toepassingen ervan echt te begrijpen. Voor het aanvragen van onze online programma, gewoon zoeken naar uw programma onder en direct contact opnemen met de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de lead formulier.