Keystone logo

23 MSc Opleidingen in Biowetenschappen Tuinbouw Plantwetenschappen 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Biowetenschappen
  • Tuinbouw
  • Plantwetenschappen
Vakgebieden
  • Biowetenschappen (23)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Biowetenschappen Tuinbouw Plantwetenschappen

Personen die genieten van het werken met planten en gewassen en die hopen om nieuwe manieren om een ​​groeiende wereldbevolking te voeden wellicht geïnteresseerd in het verdienen van een Master of Science in de Plant Sciences te ontdekken.

Dus u vraagt ​​zich misschien af, wat is een MSc Plant Sciences? Deze geavanceerde graad omvat het onderzoek van de plantenveredeling en genetica. Het programma omvat aspecten van biochemie, biotechnologie en moleculaire biologie en hoe ze betrekking hebben op de groei en ontwikkeling van de landbouw en gewassen. Met deze opleiding kunnen studenten werken aan de controle ongedierte en onkruid te helpen, het verbeteren van de gezondheid van gewassen en groei, en zelfs onderzoek landbouwproducten op zoek naar alternatieve brandstof methoden.

Het verdienen van een Master of Science in de Plant Sciences kan nuttig zijn voor afgestudeerden als ze kunnen helpen de natie de voedselvoorziening door het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve manieren van de landbouwproductie, terwijl ook het bestuderen van de voedingswaarde en veilige oogst van zaden, gewassen en planten te behouden.

De kosten voor een MSc in Plant Sciences verdient kunnen variëren, afhankelijk van de instelling van het leren en hun cursussen. Geïnteresseerde studenten moeten rechtstreeks contact opnemen met een universiteit om uit te vinden hun specifieke collegegeld kosten en vergoedingen.

Met een master's degree in de Plant Sciences, kunnen afgestudeerden werken in een verscheidenheid van omgevingen te vinden. Veel studenten werken in laboratoria, universiteiten en tuinbouw, of met milieu-instanties. Er zijn ook veel overheidsorganisaties die een geavanceerde plantwetenschappen mate voor bepaalde functies, zoals de bosbouw Dienst, de USDA, botanische tuinen of zelfs het Peace Corps vereisen. Afgestudeerden kunnen ook werk vinden het onderwijs, onderzoek, of het beheren van bossen en andere natuurlijke hulpbronnen.

Het nastreven van een Master of Science in de Plant Sciences kan zorgen voor een betere kansen op werk in een inventieve werkomgeving.Veel scholen bieden ook online cursussen, zodat studenten klassen die hun drukke schema passen, zelfs als er niet een college in de omgeving kan nemen. Als u graag aan de slag op uw geavanceerde plantwetenschappen graad, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.