Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 2 Master of Science  (MSc) in Optica 2023

2 MSc Opleidingen in Optica 2023

Overzicht

Na het succesvol afronden van een bachelordiploma kan een persoon overwegen om zijn of haar masteropleiding te laten werken aan het verbeteren van mogelijke carrièrekansen. Deze programma's op een hoger niveau duren over het algemeen een paar jaar om te voltooien en richten zich op een grondige studie van een bepaald vakgebied.

Wat is een MSc in optica? De klassen die aan dit programmatype zijn gekoppeld, zijn over het algemeen sterk gericht op wetenschap en zeer specifiek voor de branche. In sommige gevallen kunnen studenten zich specialiseren voor een nog diepere focus. Voorbeelden van cursussen zijn optische techniek, fotonica, beeldwetenschap, optische fysica, biomedische fotonica, fotonische apparaten en materialen, zonne-energie en systemen, optische systemen en geavanceerde spectroscopie. Sommige programma's kunnen ook een student in de buurt van afstuderen hebben die aan een stage deelneemt om hands-on ervaring op dit gebied te verdienen.

Degenen die een Master of Science in de optica behalen, kunnen ook aanvullende vaardigheden verwerven, zoals verbeterde zelfwerkzaamheid en arbeidsethos, evenals een verbeterd vermogen om in een teamomgeving te werken. Dergelijke vaardigheden kunnen worden overgedragen op zowat elke sector en persoonlijk streven om iemand te helpen beter en efficiënter te presteren.

De kosten van een MSc in Optica zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie van de school, de specifieke universiteit en het formaat en de duur van het programma. Studenten moeten de tijd nemen om onderzoek te doen en te praten met de hogescholen die ze overwegen voor gedetailleerde financiële informatie.

Carrières op dit gebied kunnen op veel gebieden over de hele wereld populair zijn. Zodra een persoon is afgestudeerd, kan hij of zij in aanmerking komen voor veel banen, waaronder de manager van de assemblageprocesingenieur, de toepassingsmanager, de senior lasersysteemingenieur, de geavanceerde lasersysteemsectie-ingenieur, de hoogenergetische lasersysteemingenieur of de hoofdtechnicus voor dunne-laagprocessen. Sommige mensen overwegen zich te specialiseren in fotonica en op zoek te gaan naar banen zoals een bio-fotonica specialist.

Het hebben van een master's degree in deze industrie kan helpen bij het nastreven van een loopbaan met betere kansen voor vooruitgang en financiële prikkels. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Natuurwetenschappen
  • Natuurkunde
  • Optica
Vakgebieden
  • Natuurwetenschappen (2)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

Gerelateerde vakgebieden