Keystone logo

12 MSc Opleidingen in Managementstudies Openbaar Bestuur 2024

Filters

Filters

 • MSc
 • Managementstudies
 • Openbaar Bestuur
Vakgebieden
 • Managementstudies (12)
  • Terug naar hoofdcategorie
  Locaties
  Vind meer locaties
  Type graad
  Duur
  Studietempo
  Taal
  Taal
  Studieformaat

  MSc Opleidingen in Managementstudies Openbaar Bestuur

  Beleidsvorming is een van de belangrijkste roepingen te streven voor de ambitieuze student die op zoek is naar een tastbaar verschil maken in de wereld. Een deelgebied van de politieke wetenschappen, is het openbaar bestuur het best te omschrijven als een parallel met de privé-sector management. Job Een publieke manager is om de effectiviteit en efficiëntie van de openbare infrastructuur te optimaliseren als het gaat om het algemeen belang. Het verkrijgen van een Master of Science in Public Management is een uitstekende weg naar een mooie carrière in het openbaar bestuur en beleidsvorming.

  &nbsp

  Aankomende studenten kunnen vragen, wat is een Master of Science in Public Management? Het is een interdisciplinair mate dat duikt in de studie van het openbaar bestuur, public relations, mensenrechten, geesteswetenschappen, en sociologische studies. In een ingewikkeld gebied, zoals het openbaar bestuur, multidisciplinaire opleiding is absoluut noodzakelijk.Daarnaast is er een vloeiend begrip van de cultuur is een noodzakelijke vaardigheid voor iedereen die werkt in de beleidsvorming, want het is een van de belangrijkste aspecten van de moderne samenleving.

  &nbsp

  Er zijn veel voordelen aan het verkrijgen van een Master of Science in Public Management. In dit gebied vindt u een goed afgeronde opleiding die u zullen helpen cruciale beslissingen te nemen die betrekking hebben op de openbare orde die het leven van veel mensen treft ontvangen. Naast het maken van je een beter afgeronde individu, een MSc in Public Management is een groot pad naar een lucratieve carrière in de regering.

  &nbsp

  De kosten van een MSc in Public Management varieert sterk per instelling. Juiste onderzoek naar het cursusprogramma, alsmede het type en de locatie van de instelling, moet een beter idee van de kosten te komen.

  &nbsp

  Na succesvolle afronding van deze opleiding, een mooie carrière in het overheidsbeleid op u wacht.Loopbaan in de nationale veiligheid of wetshandhaving, non-profit organisaties en gezondheidszorg zijn alle opties met een publiek management graad. Of u nu wilt werken voor een overheidsinstantie, rennen voor een openbaar ambt, of te leren, een MSc in Public Management is uw sleutel tot een lange en boeiende carrière maken van een verschil in het leven van mensen.

  &nbsp

  Het is nu tijd om je opleiding voort te zetten en na te streven uw dromen van het maken van een verschil door het verkrijgen van een MSc in Public Management. Er zijn gewaardeerde instellingen over de hele wereld die u kan bieden de ervaring van je leven en een opleiding die echt toe doet. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.