Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 22 Master of Science  (MSc) in Openbaar Beleid 2023

22 MSc Opleidingen in Openbaar Beleid 2023

Overzicht

Een Master of Science (MSc) kan de perfecte manier om het onderwijs na het afstuderen nog steeds zijn. Deze graad gaat over het algemeen intensief onderzoek, zodat studenten de hands-on ervaring die nodig zijn voor succes in de professionele wereld. Verdienen deze graad kan kans op een baan te vergroten of te bevorderen bestaande loopbaan.

Wat is een Master of Science in Public Policy? De kern klassen geven de studenten een gedegen kennis van sociaal-wetenschappelijke onderzoeksmethoden en hoe deze toe te passen voor de openbare orde. Studenten analyseren theoretische, ethische en praktische problemen met het doen van onderzoek, maar ook bestaande concepten, benaderingen, en hedendaagse ontwikkelingen te beoordelen. Filosofische, kwantitatieve en kwalitatieve methoden van het verkrijgen van informatie worden aangepakt. Leerlingen hebben de mogelijkheid om keuzevakken te nemen om zich te specialiseren in iets van groene politiek tot het feminisme.Een proefschrift is vereist, samen met de kern en optionele klassen.

De mate biedt mensen met de vaardigheden om verder te gaan naar een PhD-programma of het verkrijgen van een verscheidenheid van verschillende banen in de particuliere en publieke sector. Deeltijds onderwijs kan helpen medewerkers efficiënter en bekwaam is in hun huidige baan, wat kan leiden tot promoties in de toekomst.

De kosten van het bijwonen van een universiteit voor een MSc graad verschilt sterk afhankelijk van de school en het land. Om een programma dat een bepaald budget past, dan moeten de leerlingen kijken naar universitaire websites en contact opnemen met de degenen die hen interesseren voor specifieke details over de vergoedingen.

Die gewapend met een MSc in Public Policy kunnen opdrachten met betrekking tot de lokale en nationale overheid na te streven.Afgestudeerden kunnen ook posities op het gebied van de openbare dienst, buitenlands beleid, en zelfs de economie nemen. Met een gespecialiseerde interesse, kunnen mensen werken als stedenbouwkundigen, politieke wetenschappers, wetgevers, economische adviseurs, programmamanagers, contraterrorisme analisten, en nog veel meer.

Als u wilt bewaren uw opleiding na het afstuderen, maar heb veel op je bord al, kan online programma's van de flexibiliteit en de tijd die je nodig hebt om een MSc voltooien met behoud van uw andere verantwoordelijkheden te bieden. Ziften door middel van onze universiteit aanbiedingen om een school die voldoet aan uw criteria. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Rechtenstudies
  • Studies bestuursrecht
  • Openbaar Beleid
Vakgebieden
  • Rechtenstudies (22)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat