Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 51 Master of Science  (MSc) in Ontwikkelingsstudies 2023

51 MSc Opleidingen in Ontwikkelingsstudies 2023

Overzicht

Het verkrijgen van een Master of Science (MSc) in Development Studies kunnen afgestudeerden met de informatie die nodig is om die problemen die uniek zijn voor ontwikkelingslanden te bieden. Dit houdt in een multi-tiered benadering van het voldoen aan de behoeften onderontwikkelde gebieden, die studenten kunnen bedienen met een interesse in het helpen van de minder bedeelden.

Veel studenten kunnen zich vinden vragen: "Wat is een MSc in Development Studies?" Dit gebied van studie omvat een brede kennisbasis om bekwaam te pakken van de vele complexe problemen in de derde wereld. Cursussen kunnen omvatten onderwerpen zoals de effecten van de industrialisatie, de rol van niet-gouvernementele organisaties in het straatarme landen, en de impact van globalisering op de ontwikkelende economieën. De lessen zullen theoretische analyse van populaire methoden van het aanpakken van de behoeften van kansarme landen, evenals echte wereld voorbeelden van pogingen om de ongelijkheid te verminderen in deze regio's te betrekken.

De meest voor de hand liggende voordeel van het nastreven van een MSc in Development Studies is de mogelijkheid om bijstand te verlenen aan mensen die lijden aan de verwoestende gevolgen van de armoede te bieden. Dit maakt het mogelijk afgestudeerden om een ​​echt gevoel van doel in hun carrière gekozen, die een belangrijke overweging voor veel kan bereiken.

Omdat collegegeld kosten nogal kan verschillen, worden de studenten aangemoedigd om een ​​school direct contact op om een ​​nauwkeurige beoordeling van de toepasselijke vergoedingen te krijgen. Dit zal ertoe bijdragen dat een potentiële onderwijsinstelling past goed binnen de financiële vooruitzichten van een student.

Er zijn een aantal lonende carrière kan men veilig op afstuderen met een master's degree in ontwikkelingsstudies. Studenten kunnen functies als hulpverleners vinden in gebieden die geteisterd door ziekte en armoede, of ondernemen educatieve taken binnen een collegiale instelling. Gouvernementele posities bestaan ​​ook, en kan onder meer rollen als beleidsadviseurs en analisten.Afgestudeerden kunnen ook de werkgelegenheid in project management en de evaluatie, die van vitaal belang voor het herstel van lopende zaken in de derde wereld kan vinden.

Inschrijven voor online lessen is een geweldige optie voor studenten op zoek naar een beetje flexibiliteit als het gaat om hun schooltijden. Dit geldt met name voor degenen die een full-time banen, die kan het moeilijk vinden om regelmatig lessen. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Sociale Wetenschappen
  • Ontwikkelingsstudies
Vakgebieden
  • Sociale Wetenschappen (51)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat