Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 35 Master of Science  (MSc) in Onroerend goed 2023

35 MSc Opleidingen in Onroerend goed 2023

Overzicht

Een Master of Science van het voortgezet onderwijs is voor studenten of professionals die zich willen concentreren op een bepaald gebied van studie. Deze diploma's hebben een relatief smal gebied van de focus, dus ze zijn vaak het beste voor mensen die al in hun gebied zijn gevestigd, en op zoek naar voren.

Een MSc in Real Estate onderscheidt zich van een MBA met een focus op vastgoed. Terwijl het tweede type graad richt zich op de aankoop en verkoop van woningen, of het trainen van ervaren en bevoegde makelaars, het eerste type biedt een uitgebreid overzicht van de vastgoedmarkt en aanverwante gebieden. ONTWIKKELING, consulting, financiën, investeringen, marktanalyse, asset management, en onderzoek zijn allemaal bedekt met een MSc in onroerend goed.Dit geeft de studenten een meer compleet beeld van hoe de onroerend goed markt werkt, en de kans om hun product volledig te begrijpen.

Er zijn een aantal voordelen van het krijgen van een Master of Science in Real Estate. Het hebben van een beter begrip van de vastgoedmarkt zorgt agenten om beter geïnformeerde keuzes te maken over welke eigenschappen naar verwachting toenemen in waarde te maken, en waar de markt is trending. Daarnaast geeft ook een beter inzicht in de reden waarom deze veranderingen plaatsvinden.

De kosten van een MSc in onroerend goed varieert van instelling tot instelling. Echter, de mate duurt meestal tussen de achttien maanden en drie jaar in beslag, dus collegegeld moeten dienovereenkomstig worden berekend.

Een MSc in onroerend goed voorbereidt graad houders voor een verscheidenheid van verschillende banen op het gebied van onroerend goed.Afgestudeerden kunnen werken in grote vastgoed bedrijven, prive-kantoren, of bedrijven die gespecialiseerd zijn in bepaalde types van vastgoed, zoals bedrijfspanden of meergezinswoningen.

&nbsp

Er zijn een aantal online opties beschikbaar voor studenten over de hele wereld die geïnteresseerd zijn in een MSc in onroerend goed. Zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Business Studies
  • Onroerend goed
Vakgebieden
  • Business Studies (35)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat