Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 10 Master of Science  (MSc) in Onderwijsonderzoek 2023

10 MSc Opleidingen in Onderwijsonderzoek 2023

Overzicht

Een Master in Science is een postgraduaat. Veel studenten starten dit programma na het voltooien van een undergraduate-programma. Net als andere masterprogramma's duurt dit onderzoek meestal één tot drie jaar.

Wat is een MSc in Education Research? Onderwijsonderzoek is een wetenschappelijk studiegebied. Programma's die zich op dit gebied richten, kijken vaak naar de verschillende leerprocessen en interacties die een rol spelen in leerresultaten. Studenten kunnen bestuderen hoe klassikaal en buiten het klaslokaal leren plaatsvindt gedurende het leven van een gemiddelde persoon. Sommige van de lessen kunnen studenten leren hoe ze nieuwe lesmethoden en -hulpmiddelen kunnen ontwikkelen. De cursussen die op elke universiteit worden aangeboden, kunnen verschillen, maar kunnen ook bestaan ​​uit wetenschappelijke methoden, de aard van educatieve vragen en het ontwerpen en communiceren van onderzoek. De meeste studenten beëindigen dit programma door een proefschrift te voltooien.

Afgestudeerden met een MSc in Education Research hebben meestal een sterke kennis van lesmethoden, die hen kunnen helpen in verschillende academische carrières. De focus op onderzoek biedt studenten een kans om vaardigheden op het gebied van organisatie en time-management te ontwikkelen die alle aspecten van het leven ten goede kunnen komen.

De kosten van een MSc kunnen variëren van jaar tot jaar en instituut instituut. De locatie van de school en de duur van het programma spelen een grote rol bij het lesgeven. Studenten moeten contact opnemen met toekomstige scholen om meer te weten te komen over de kosten.

Het is gebruikelijk dat iemand met deze graad doorgroeit naar een onderwijsgerelateerde functie. Sommige studenten worden beheerders of hoogleraren op hogeschoolniveau. De vaardigheden die zijn opgedaan via een MSc in Education Research kunnen echter ook wetenschappers voorbereiden op een carrière als coördinator van het dierentuinonderwijs, specialisten in onderwijsbeleid of trainers voor diabetesonderwijs. Met andere woorden, het behalen van deze graad kan mensen voorbereiden op verschillende functies, afhankelijk van hun expertisegebied. Een MSc in Education Research kan zelfs worden gebruikt als springplank voor het hoger onderwijs.

Als iemand deze graad wil volgen, zijn er veel opties. Sommige universiteiten kunnen bijvoorbeeld online of persoonlijke lessen aanbieden. Toepassen op een programma is eenvoudig. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Onderwijskunde
  • Onderwijsonderzoek
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (10)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat