Keystone logo
Neem rechtstreeks contact op met scholen - Vergelijk 25 Master of Science  (MSc) in Onderwijskundig Leiderschap 2023

25 MSc Opleidingen in Onderwijskundig Leiderschap 2023

Overzicht

Wanneer een student een bachelordiploma behaalt, kan hij of zij overwegen een Master of Science te behalen om meer kritische kennis te verwerven op een gebied van wiskunde, wetenschappen of sociale wetenschappen. Dit type graad kan leiden tot duurdere loopbanen of doctoraatsopleidingen.

Wat is een MSc in Educational Leadership? Onderwijskundig leiderschap is een studiegebied dat studenten wil instrueren over effectieve onderwijstheorieën en implementatie om K-12-studentensucces te bevorderen. Veel programma's op dit gebied bevatten cursussen over leiderschapspraktijken en schoolmanagement om studenten te helpen efficiëntere opvoeders te worden. Deze programma's zijn vaak gericht op het evalueren van verschillende leersystemen, het ontwikkelen van nieuw curriculum en het opstellen van sterke ethische normen om schoolverbetering te ondersteunen.

Studenten op het gebied van onderwijskundig leiderschap slijpen vaak sterke kritische denk- en evaluatievaardigheden. Het behalen van een masterdiploma in dit vak kan ook geavanceerde communicatievaardigheden ontwikkelen om te helpen met de behoeften van de student.

De kosten van een Master of Science kunnen variëren, afhankelijk van de school of universiteit die het programma aanbiedt. Studenten worden aangemoedigd om contact op te nemen met individuele scholen om meer informatie te krijgen over het lesgeld en de toelatingseisen.

Studenten met een MSc in Educational Leadership kunnen zich gekwalificeerd voelen voor een verscheidenheid aan professionele posities binnen het onderwijs. Deze functies variëren van vroeg onderwijs tot collegiaal niveau, met de nadruk op leiderschapsrollen. Mogelijke functies op het niveau van de lagere school zijn onder meer de directeur, superintendent, curriculumontwikkelaar, onderwijsspecialist, districtsofficier en meer. Op universitair niveau kunnen studenten posities als decaan van onderwijs, toelatingsdirecteur, programmadirecteur en vele anderen overwegen. Studenten met deze graad hebben ook een loopbaan gevolgd in particuliere, openbare en charter scholen.

Studenten kunnen een MSc in Educational Leadership volgen aan een aantal universiteiten en hogescholen over de hele wereld. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Meer informatie

Filters

  • MSc
  • Onderwijskunde
  • Onderwijskundig Leiderschap
Vakgebieden
  • Onderwijskunde (25)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat