Keystone logo

21 MSc Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Nucleaire Energietechniek 2024

Filters

Filters

  • MSc
  • Energiestudies
  • Energietechniek
  • Nucleaire Energietechniek
Vakgebieden
  • Energiestudies (21)
  • Terug naar hoofdcategorie
Locaties
Vind meer locaties
Type graad
Duur
Studietempo
Taal
Taal
Studieformaat

MSc Opleidingen in Energiestudies Energietechniek Nucleaire Energietechniek

Na het voltooien van undergraduate programma's, kan serieuze studenten gaan werken in de richting van Master of Science (MSc) om meer intiem kennis te maken met hun velden te worden en om meer geavanceerde carrière na te streven. Dit hoger onderwijs helpt leerlingen later door hen meer mogelijkheden om te groeien en vooruitgang in hun gekozen gebieden.

Het gebied van nucleaire technologie is zeer uitgebreid, maar wat is een MSc in Nuclear Energy Engineering? Ten eerste, de studenten leren over de wetenschap en de basiskennis van de productie van kernenergie. Nadat ze hebben een stevige greep van de theoretische kant van het veld, ze beginnen het bestuderen van de praktijk van de nucleaire engineering. Alles uit reactor fysica om materialen te cycli brandstof moet worden bestudeerd. Ondertussen kunt u uw belangstelling voor de specifieke carrière verfijnen, van velen, die u wilt nastreven. Er zijn vele mogelijkheden, waardoor het een zeer levensvatbare grote maakt.

Naast de zeer geavanceerde wetenschap je leert, de voordelen van een MSc in Nuclear Energy Techniek omvat ook een zeer mooie carrière. Wordt u helpen vorm aan de toekomst van de productie van energie of een deel van het ontwikkelen van een meer geavanceerde energiesysteem in ontluikende landen.

Voordat u zich inschrijft, moet je kijken naar hoeveel uw programmakosten. Kosten variëren afhankelijk van de universiteit en het land u besluit om te studeren in, dus moet je al deze aspecten rekening houden tijdens het kijken naar programma's.

Professionele nucleaire ingenieurs zijn altijd nodig, waar kernenergie wordt gebruikt. Dit geldt ook voor reeds gevestigde systemen en systemen die nog worden opgezet in ontwikkelingslanden. U kunt ervoor kiezen om te werken in het ontwerp en de ontwikkeling, onderzoek, beheer, werking van de installatie, of productie. Bij het bestuderen, moet je in gedachten houden dat het veld meestal wordt opgesplitst in twee categorieën: toegepaste en theoretische nucleaire engineering.

Als u het nastreven van een bachelordiploma in kernenergie en wilt u uw onderwijs naar een hoger niveau voort te zetten, moet u overwegen het werken naar een Master of Science in de Nuclear Energy Engineering. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.